INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  MOLDE - STEAUA 1-2

Reghecampf speră să obţină calificarea pe Naţional Arena: ”Sărbătoare cu 50.000 de oameni!”

Evoluția de aseară l-a determinat pe Reghecampf să aprecieze că echipa lui merită nota 10
Evoluția de aseară l-a determinat pe Reghecampf să aprecieze că echipa lui merită nota 10

Articol de - Publicat vineri, 09 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 08 noiembrie 2012 23:43

Reghecampf e fericit că Steaua are ocazia să-şi asigure matematic calificarea la următorul meci, cu Stuttgart, la Bucureşti.

- Domnule Reghecampf, ce înseamnă această victorie?
- Ne dă posibilitatea să nu stăm în nici un fel la mîna celorlalţi, ne putem asigura accesul în primăvara europeană în următoarea partidă, cea cu Stuttgart. Nu ne deranjează victoria nemţilor contra lui Copenhaga. Ce poate să fie mai frumos decît să celebrezi cu 50.000 de suporteri în tribune?

- Ce notă merită Steaua în acest moment?
- Cred că sîntem de nota 10. Pe primul loc în campionat, aproape de primăvara europeană... Ca să mă refer la o superstiţie d-ale mele, cămaşa norocoasă şi-a făcut datoria şi în Norvegia.

- Sînteţi mulţumit de sistemul pe care l-aţi folosit pentru prima oară la Molde, 3-4-3?
- Nu mulţumit, foarte mulţumit! Am cîştigat, deci ce m-ar putea supăra? Dar ne putem îmbunătăţi prestaţiile în continuare, e nevoie să aducem ceva nou şi să fim din ce în ce mai ofensivi. Pe lîngă punctele luate din Norvegia, am jucat şi frumos.

- Cum vă influenţează ultimele două succese, cu Dinamo şi cu Molde?
- Ne fac pe toţi să fim mai încrezători, mai puternici.

- Care e secretul evoluţiilor bune?
- Sînt două: munca şi seriozitatea.

7 meciuri la rînd fără eşec în Europa League a strîns Reghecampf. Precedentul eşec a fost 0-1 cu Trnava, la Bucureşti

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (37)
talpaiadului
talpaiadului  •  09 Noiembrie 2012, 18:04
Postat de joaquin pe 09 Noiembrie 2012, 10:00

Băi tembelule ,urmărește golurile lui Chipciu și Lato de aseară și incearcă să caști ochii la ce a făcut cu adevărat Tănase. Nu mai vorbesc de faptul că dacă adormitul ăla de Rocha ar fi dat-o și el in ațe tot in urma unei pase de la Tănase , discutam acum despre TREI assisturi ! In condițiile astea , dacă tu spui că Dodel nu are loc să joace nici in liga a treia , inseamnă că ori ești beat mort , ori ești oligofren !

Ai dreptate, Tanase da pase decisive cand e in forma, dar la mijloc e slab, franeaza jocul, dribleaza in lateral si da pase in spate. Tanase va ajunge jucator mare daca va invata sa verticalizeze jocul, problema e ca are deja o varsta la care e greu sa se mai schimbe.

geo_iasi
geo_iasi  •  09 Noiembrie 2012, 12:31

Obiectivul Stelei trabuie sã fie calificarea de pe primul loc în grupã si, dacã poate, sã aducã cât mai multe puncte (deci victorii) pt. coeficientul UEFA de tarã. Deci sã nu ne bucurãm prea devreme, mai avem obiective de atins !

jonquil
jonquil  •  09 Noiembrie 2012, 12:23
Postat de vaalah pe 09 Noiembrie 2012, 09:48

Meci mare făcut de Gardos , absolut imperial , la fiecare cursa de 50 m in atac , Moflea Alpin Soprana și Cezar, se tăvăleau pe jos in chinuri cu spume la gura . Chiriches iar magnific .

Bv Reghecampf....la inceput nu aveam o parere foarte buna...dar ai demosntrat ca esti un antrenor bun. Felicitari si respect!!!!

Vezi toate comentariile (37)
Comentează