INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ALKMAAR - ZENIT 3-2

Revoluția iernii » Mircea Lucescu vrea întăriri pe toate posturile la Zenit: ”Ne trebuie jucători noi”

Giuliano (în centru), autorul primului gol al oaspeților, a fost printre puținii care nu l-au enervat pe Lucescu // fczenit.ru
Giuliano (în centru), autorul primului gol al oaspeților, a fost printre puținii care nu l-au enervat pe Lucescu // fczenit.ru

Articol de - Publicat sambata, 10 decembrie 2016 00:00

Mircea Lucescu cere întăriri la Zenit pe toate posturile pentru a se bate la titlu și pentru a ajunge în fazele avansate în EL.

Zenitul lui Mircea Lucescu nu a putut încheia grupa cu punctaj maxim. Eșecul (2-3) de la Alkmaar l-a făcut să se plângă de lot și să ceară transferuri în iarnă.

"Sunt multe posturi care au nevoie de întăriri și nu numai. Să nu uităm că atunci când am făcut lotul, media de vârstă era de 29 de ani! Mack, Giuliano și Novosel au scăzut-o puțin. Ne trebuie jucători noi ca să ne batem la titlu. La cei mai bătrâni și recuperarea după meciuri ori accidentări e mai lungă", a explicat antrenorul român.

Il Luce și-a criticat elevii: "Sunt dezamăgit de rezultat. Echipa a evoluat relaxat, de parcă ar fi fost deja în vacanţă. Am pierdut aproape toate duelurile la mijlocul terenului, de aceea adversarii au construit atacuri. În repriza secundă, am arătat o mentalitate diferită şi am avut multe ocazii. Am încasat însă goluri incredibile. De vină sunt interpretarea greşită, dar şi o lipsă de concentrare".

"Lui Zenit i-ar trebui jucători noi în toate compartimentele, între care doi stoperi. Are nevoie și de bancă, pentru că în 2017 se va lupta pe două fronturi"
Ghenadi Orlov, comentator TV rus

4eșecuri, toate în deplasare, are Mircea Lucescu la Zenit în 26 de meciuri în campionat, Cupă și EL

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează