INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LIVERPOOL - UNIREA URZICENI 1-0

Ronny Levy: "Tactic, am fost buni"

Vasile Maftei, Maftei, Unirea
Vasile Maftei, Maftei, Unirea

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 februarie 2010 00:00

Ronny Levy s-a declarat mulţumit de evoluţia alor săi, dar oftează că meciul nu s-a încheiat 0-0: "Sînt puţin dezamăgit, credeam că vom scoate remiza. Jucătorii mei au făcut tot ce au putut. Înainte de meci m-aş fi mulţumit cu acest scor, dar acum sînt trist. Tactic am fost tari, nu i-am lăsat să verticalizeze deloc. Dacă am fi ţinut mai mult de minge, nu am fi pierdut". Benitez l-a remarcat pe Arlauskis: "A ieşit în evidenţă, a fost cel mai bun".

"Sînt trist pentru că am luat gol dintr-o greşeală stupidă. Va fi greu să remontăm acest rezultat, dar nu imposibil. În retur avem nevoie de mai mult curaj"
SORIN PARASCHIV, mijlocaş Unirea

"Încă mai cred că putem realiza surpriza. Gerrard pare un om normal, dar nu e aşa. E fotbalistul complet"
MM STOICA, manager Unirea

"Unirea şi-a arătat şi de data asta valoarea. Suporterii noştri au avut ocazia să vadă că sînt echipe puternice şi în Europa League, nu doar în Champions League"
RAFA BENITEZ, antrenor Liverpool

"Chiar dacă românii nu mai cred în calificarea noastră, o să le arătăm tuturor fotbal adevărat în retur. Putem întoarce acest rezultat"
MIKO ARLAUSKIS, portar Unirea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
elevatorul
elevatorul  •  19 Februarie 2010, 11:44

Acesta este fotbalul romanesc.Nici o echipa din Romania nu putea face mai mult(poate Clujul de acum 2 ani).Facand o paralela,care joc vi-a placut mai mult:Franta-Romania sau Serbia-Romania?,probabil la fel pateau si cei din Urziceni....Haideti sa umplem stadionul in retur si vedem ce se intampla. P.s.Mai are cineva indoieli cu privire la Maftei?

 •  19 Februarie 2010, 10:41

Meciul are 2 runde. Mai e si meciul de acasa. Prin urmare, rezultatul de pe Anfield e foarte bun. Prefer 1-0 pt Liverpool, decat 5-0 si joc deschis. Sa asteptam meciul retur si pe urma sa comentam. Pana atunci, felicitari Unirii pentru rezultat si jocul bun prestat. Ps. Si Fiorentina a jucat defensiv cu Bayern si toata lumea le-a laudat jocul.

 •  19 Februarie 2010, 10:18

Pt. noi, care le stim potentialul au jucat bine spre f.bine, nu poti sa le ceri mai mult si merita felicitari- au facut tot ce au putut. Insa din pacate, impresia care au lasat-o acolo a fost una deplorabila, chiar daca ar fi scos vreun egal sau chiar daca ar fi invins, prin cine stie ce noroc, nu pot scapa de senzatia aia de venetici veniti sa ia si ei o canistra si sa o stearga cat mai repede, parca se jucau sporturi diferite. Rezultatele astea scremute, sa stiti ca nu impresioneaza pe nimemi

Vezi toate comentariile (14)
Comentează