INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LIVEPOOL - STEAUA 4-1

Roy Hodgson: "Steaua ne-a făcut să muncim din greu!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 septembrie 2010 00:00

Antrenorul celor de la Liverpool, Roy Hodgson, a declarat după victoria cu Steaua, scor 4-1 că, deşi Steaua i-a pus uneori la grea încercare pe jucătorii săi, înlocuitorii lui Gerrard sau Torres s-au descurcat foarte bine.

"Cei care i-au înlocuit pe jucătorii odihniţi au făcut o treabă bună şi au cîştigat, decizia de a-i menaja pe unii internaţionali era validă şi dacă nu obţineam un scor favorabil. Oaspeţii ne-au făcut să muncim din greu, dar apoi jocul s-a deschis şi Joe Cole a avut nişte faze reuşite.

Încrederea noastră a crescut din ce în ce mai mult, am avut posesia în partea secundă, pentru atacanţi e bine cînd ai asemenea dominare la mijloc şi multe şanse de a juca balonul pe ei. Prima repriză a fost mai echilibrată, adversarul a ţinut mingea în spate şi la mijloc, dar n-au ajuns în spatele nostru prea des", a spus Hodgson.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (4)
crocodilu198
crocodilu198  •  17 Septembrie 2010, 14:58

booba daca as fi in locul tau m as baga cu capu in pamint la cit de prost a jucat cu manchester city timisoara steaua macar a jucat fotbal nu la mimat cum au facut AMATORII de la timisoara

booba
booba  •  17 Septembrie 2010, 14:34

suntem zero, si steaua a confirmat acest lucru. asta zice si el ca au fost munciti ca nu e de felul lor sa vorbeasca urat de adversar, cum ar fi facut romanii. dar adevarul e ca daca mai sutau de 3 ori era 7-1.

senateo
senateo  •  17 Septembrie 2010, 10:30

Daca o echipa pusa la grea incercare castiga cu 4-1 cu rezervele, ce se intampla daca jucau titularii? Ar fi fost un macel.....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close