INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  DINAMO KIEV - STEAUA, JOI, ORA 20:00, ÎN DIRECT PE DIGI1, DOLCE1, LIVETEXT PE GSP.RO

S-au odihnit pentru Steaua » Dinamo Kiev tratează serios Europa League: şi-a menajat vedetele în ultimul meci

Belhanda a fost printre puținii oameni de bază folosiți sîmbătă, dar și el a ieșit după o oră de joc
Belhanda a fost printre puținii oameni de bază folosiți sîmbătă, dar și el a ieșit după o oră de joc

Articol de - Publicat luni, 29 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 29 septembrie 2014 00:08

Adversara de joi a roş-albaştrilor a folosit sîmbătă, în Cupa Ucrainei, doar 5 dintre titularii care au învins cu 3-0 la Rio Ave, în prima etapă din grupa EL.

Steaua nu şi-a permis să-şi menajeze oamenii importanţi întrucît a avut un derby esenţial contra Astrei, o situaţie diferită de cea în care se găseşte adversara ei de joi. Dinamo Kiev a folosit numai jumătate din formula de bază în Cupa Ucrainei. A cîştigat cu 1-0 sîmbătă la Lvov şi merge mai departe în Cupă, dar şi-a calculat mutările şi pentru partida din Europa League.

Antrenorul Serghei Rebrov i-a odihnit pe Iarmolenko şi pe Kraveţ, golgeterii campionatului Ucrainei, cu cîte 5 goluri fiecare. Dar şi-a luat măsuri de siguranţă în meciul cu Karpatî, i-a trimis din start pe teren pe playmakerul Belhanda şi pe extrema Lens. Mijlocaşul fost campion al Franţei cu Montpellier a fost schimbat însă după o oră de joc.

Faţă de formula pe care Rebrov a utilizat-o în prima rundă din grupa de Europa League, la 3-0 cu Rio Ave în Portugalia, au absentat portarul Şovkovski, accidentat şi incert pentru jocul cu Steaua, fundaşii Dragovici, Burda, mijlocaşul Ribalka, atacanţii Iarmolenko şi Kraveţ.

Ucrainenii mai beneficiază şi de o zi în plus de refacere, întrucît ei au evoluat sîmbătă, iar "militarii" au întîlnit-o pe Astra aseară.

Dinamo şi Steaua au cîte o victorie în grupa J, dar românii au golaveraj mai bun după ce au învins-o pe Aalborg cu 6-0. Derby-ul grupei va fi joi, de la ora 20:00, în direct pe DigiSport şi pe DolceSport.

17,6 milioane de euro e suma la care e cotat Iarmolenko (24 de ani), vedeta lui Dinamo Kiev, un internaţional ucrainean născut în Rusia, la Sankt Petersburg, căruia îi va expira contractul în vara anului viitor

11 milioane de euro a plătit Dinamo în iulie 2013 pentru Belhanda, de la Montpellier. Marocanul a avut o contribuţie importantă la titlul cîştigat de Montpellier în 2012, cu 12 goluri în Ligue 1

Karpatî Lvov - Dinamo Kiev 0-1
A marcat: Teodorcik (5)

Dinamo Kiev: Ribka - Danilo, Haceridi, Vida, Makarenko - Veloso (80 Ribalka), Sidorciuk - Husev (62 Kalitvinţev), Belhanda (62 Buialski), Lens - Teodorcik. Antrenor: Serghei Rebrov

Echipa de start din meciul cu Rio Ave:
Şovkovski - Vida, Dragovici, Burda, Makarenko - Ribalka, Sidorciuk - Iarmolenko, Belhanda, Lens - Kraveţ

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  13 Noiembrie 2014, 02:22
Postat de cristid. pe 29 Septembrie 2014, 17:29

Cei 4 jucatori de atac ai lor ar face fata in orice campionat puternic din Vest (nu echipa de top, dar totusi). Va fi greu, foarte greu, avand in vedere ce hibe avem noi in aparare. Dar speranta moare ultima. AVANTI Steaua!

s-a rezolvat : tavalug, chiar umilinta, pe alocuri. nu-i asa ?

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  13 Noiembrie 2014, 02:22

si le-au dat de le-au sarit arcurile.

cristid.
cristid.  •  29 Septembrie 2014, 17:29

Cei 4 jucatori de atac ai lor ar face fata in orice campionat puternic din Vest (nu echipa de top, dar totusi). Va fi greu, foarte greu, avand in vedere ce hibe avem noi in aparare. Dar speranta moare ultima. AVANTI Steaua!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează