INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - SCHALKE, 15 SEPTEMBRIE, 22:05, PROTV, RADIO GSP, LIVETEXT GSP.RO

Schalke vine cu Raul şi Huntelaar, Steaua se apără cu Emeghara » Va face faţă nigerianul?

Emeghara are 27 se ani şi joacă la Steaua din 2007
Emeghara are 27 se ani şi joacă la Steaua din 2007

Articol de GSP - Publicat marti, 13 septembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 13 septembrie 2011 11:43

Ronny Levy are multe soluţii pentru atacul Stelei pentru meciul cu Schalke, dar doar una singură pentru postul de fundaş dreapta. Dat afară la finalul sezonului trecut, nigerianul Emeghara va fi titular contra echipei lui Marica şi Raul

După plecarea lui Nicoliţă şi scoaterea din calcul a lui Martinovici, outsider-ul Emeghara va fi aruncat de Levy în cea mai dificilă misiune din acest sezon: lupta contra lui Raul şi Huntelaar.

Fără să fi făcut pregătirea din presezon, nigerianul din apărarea Stelei va avea de furcă şi cu fotbaliştii de bandă din echipa germană. Farfan şi Draxler sînt doi jucători foarte rapizi, ultimul avînd doar 17 ani. În aceste condiţii, şansele ca Steaua să aibă mari probleme pe banda dreaptă în primul meci din Europa League fiind foarte mari.

5 mijlocaşi cu Schalke

Cel mai probabil, Levy va folosi joi un singur vîrf, pe Mihai Costea, care va fi susţinut de Tatu şi Tănase şi o linie de trei la mijloc: Prepeliţă, Bourceanu, Brandan. Antrenorul israelian este pus într-o situaţie incredibilă. Pentru atac are de ales între fraţii Costea, Rusescu, Tatu şi Nikolici, dar pentru postul de fundaş dreapta singura variantă este Emeghara.

Echipa probabilă a Stelei pentru meciul cu Schalke
Tătăruşanu - Emeghara, Galamaz, Geraldo, Latovlevici - Bourceanu - Tatu, Prepeliţă, Brandan, Cr. Tănase - M. Costea

Steaua - Schalke se va disputa joi, de la 22:05, în direct la ProTV şi liveTEXT pe GSP.RO

Înfrîngerea ruşinoasă a Stelei de la Mediaş l-a determinat pe Gigi Becali să se implice în alcătuirea echipei. Citeşte AICI amănunte

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (5)
icstream
icstream  •  13 Septembrie 2011, 16:53

"contra echipei lui Marica şi Raul". Zice bah "echipei lui Raul". Marica e copil de mingi acolo, spala sosete, carpeste ciorapi, face ghetele. N-are treaba cu echipa. Il mai baga si pe el vreo 5-10 minute atunci cand conduce echipa, doar asa ca sa completeze numarul de jucatori, nu ca ar face ceva pe teren.

joe5
joe5  •  13 Septembrie 2011, 15:31

Cica daca va face FATA? Daca nu va reusi, va face SPATE.

dan1989
dan1989  •  13 Septembrie 2011, 13:10

fara un fundas dreapta cat de cat bun si fara mijlocasi laterali autentici o sa ii fie greu stelei. steaua e moarta pe dreapta:(

Vezi toate comentariile (5)
Comentează