INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - TWENTE 0-1

Scuzele lui Tătă » Patul e prea mic, poarta e prea mare!:)

Tătăruşanu priveşte neputincios după ce a fost lobat de Ola John.
Tătăruşanu priveşte neputincios după ce a fost lobat de Ola John.

Articol de - Publicat sambata, 18 februarie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 17 februarie 2012 21:40

Tătăruşanu a fost printre cei care au refuzat vehement să rămînă în cantonament la Mogoşoaia sîmbătă noaptea, motivînd că nu încape în pat.

Tătăruşanu, căpitanul de joi seară, e unul dintre oamenii care şi-au folosit influenţa împotriva lui Ilie Stan în zilele dinaintea partidei cu Twente. Gazeta a dezvăluit că antrenorul intenţiona să-şi ţină echipa la Mogoşoaia sîmbătă noaptea, dar a renunţat din cauza opoziţiei fotbaliştilor. Stan a susţinut că "era prea frig în camere, de aceea n-a mai rămas echipa să doarmă acolo".

Realitatea e că jucătorii s-au opus, iar printre capii revoltei a fost Tătăruşanu, portarul acuzat dur în urma eşecului cu olandezii.

Preşedintele Duckadam dezvăluie argumentele cu care goalkeeperul căpitan a modificat strategia şi programul pe care antrenorul le crease: "A spus că e patul prea mic în camera de la Mogoşoaia şi de aceea nu poate dormi acolo. Că el are acasă un pat mare, pe măsura lui, şi ăla e singurul în care poate să doarmă bine"!

Singurul rămas la Mogoşoaia a fost Prepeliţă, care a ales astfel gîndindu-se că e mai comod pentru el aşa decît să plece acasă şi să revină dimineaţă, la prima oră, pentru antrenament. Tătăruşanu, care s-a plîns de dimensiunile patului, e înalt de 1,98 metri, mai mare cu 20 de centimetri decît colegul lui care a dormit în cantonament. Dar în aceleaşi camere înnoptează Ciprian în timpul convocărilor la echipa naţională.

A mai comentat şi altădată
Tătăruşanu, pe care Mihai Stoica l-a susţinut pentru poziţia de căpitan, a mai avut unele iniţiative care l-au expus criticilor lui Becali. A militat des în declaraţiile pe care le-a făcut pentru revenirea în Ghencea şi asta l-a enervat pe patron, care l-a avertizat: "Tătăruşanu să se ducă el singur să se antreneze în Ghencea cînd vrea, că la Steaua nu ia el deciziile!".

"E deficitar la multe capitole!"
Narcis Coman, primul portar român care a cucerit titlul de Fotbalistul Anului în Ancheta Gazetei Sporturilor, în 1978, îl critică dur pe Tătăruşanu. "La golul lui Twente e greşeală de portar clar. Păi, ce căuta el la şapte metri cînd jucătorul advers era tatonat de un stelist şi încă nu intrase în careu?! Degeaba e înalt, nu iese bine pe centrări, nu dă deloc singuranţă echipei. Are dreptate Gigi, uneori zici că e îngheţat. El în loc să facă mişcări în timpul meciului, să alerge, stă nemişcat. Nu vorbeşte şi nici nu are detentă. Mi se pare că se desprinde foarte puţin de la pămînt. Degeaba are mîinile lungi, dacă nu are şi detentă", a spus Coman.

Rică: "Eu o scoteam cu capul!" :)
Cea mai haioasă declaraţie despre golul încasat de Tătăruşanu a dat-o Rică Răducanu: "Aia e minge să o scoţi cu capul. Am văzut că el mai are probleme din astea, cînd iese aiurea. E ruşinos ca la înălţimea lui să ia gol din lob. S-a eliminat singur la acea fază, el trebuia să mai aştepte, că adversarul era cu om lîngă el, nu era atît de periculos!".

"Nu îmi repoşez nimic. Eu am ieşit să-i închid unghiul, dar execuţia a fost una perfectă" (Ciprian Tătăruşanu, portar Steaua)

"Dacă Tătăruşanu rămînea în poartă, lui Ola John îi era greu să mai înscrie deoarece Geraldo era aproape de el. Nu-i reproşez însă nimic, în tensiunea meciului mai şi greşeşti!" (Ilie Stan, antrenor Steaua)

Patru foşti portari îl apără

"Golul a venit după o execuţie extraordinară. Tătăruşanu nu a greşit deloc. E normal să stea ieşit pentru a încerca să-i dea atacantului foarte puţine soluţii. Nu e deloc o gafă, dar aşa sîntem noi, criticăm mereu portarul!" (Bogdan Stelea, fost portar echipa naţională)

"Tătăruşanu nu a greşit. E normal să ieşi să închizi unghiurile, iar execuţia a fost una extraodinară. El a stat bine, nu i se poate imputa nimic" (Gabi Boldici, secund echipa naţională)

"Eu nu i-aş imputa golul. Faza îl prinde în mişcare, el se retrage, iar lobul e perfect. Poate dacă era un pas mai în spate, ar fi atins mingea, dar nu e deloc de condamnat! Asta e viaţa portarilor, să plătească la orice greşeală" (Dumitru Moraru, fost portar echipa naţională)

"E un supergol. Tătăruşanu nu are nici o vină, el iese să închidă unghiul. Am văzut faza în nenumărate rînduri, nu e deloc o greşeală!" (Florin Prunea, fost portar echipa naţională)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
cip02
cip02  •  18 Februarie 2012, 17:22

e CLAR gafa lui TATARUSANU daca iesea sa inchida unghiul avea o scuza dar el era pe linia de 6 metri de 2 minute si nu a facut decat miscari stanga dreapta deaia olajohn a avut timp sa il vada cum sta pe 6 metri si sa calculeze lobul , macar daca facea miscari fata spate era de iertat dar asa gafa 100%. trebuia sa stea pe linia portii si sa ramana pe linia portii sau macar sa se retraga pe linia portii cand a vazut ca ola john face 2 pasi spre exterior si inca nu a intrat in careu dar geraldo aproape il ajunsese si in exterior aparea si brandan. problema e ca se crede vedete si considera ca nu greseste niciodata.

muzzacri
muzzacri  •  18 Februarie 2012, 11:34

Nu aveti ce pierde, incercati ! Google castiga miliarde de dolari anual din reclama fara sa imparta nimic cu noi. Insa din 9 aprilie 2012, noul motor de cautare WAZZUB va oferi 50% din profituri utilizatorilor!!! Pentru aceasta trebuie doar sa va inregistrati. Daca veti invita si alte persoane castigul dvs. va spori pe masura. Inscrierile se fac doar pana pe 9 aprilie 2012 , numai pe baza de invitatii de la alte persoane inscrise deja. Cei interesati pot accesa linkul-invitatie de mai jos pentru inscriere signup.wazzub.info/?lrRef=0e3558a0

catareddog
catareddog  •  18 Februarie 2012, 10:26

parerea mea(si incerc sa fiu obiectiv desi "iubirea" mea fata de steaua ma indeamna la alte pareri,exprimate in cuvinde de nereda:))t...)e ca tatarusanu este un visator un romantic,pana aici nici o problema dar problema e ca el viseaza in timpul meciurilor....si ink o problema steaua o sa-l dea pe brandan...aceasta e o veste f buna...ole....am vazut meciul cu olandezii brandan e singurul lider al lui steaua niciunul nu-si asuma nimic,nimic...tanase e talentat dar nu are personalitate/rautate,fratii prostea au rautate dar nu stiu ce e cu ei cel mic e sac de oase cand a fost un contact umar la umar cu un olandez am crezut ca se rupe in bucati mihaita 50 kile de oase:)))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează