INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA

Se întorc "greii" » Alcenat titular, Stanciu rezervă! Cum va arăta Steaua în meciul cu Rosenborg

Revenirea lui Alcenat îl trimite pe Papp în centrul defensivei
Revenirea lui Alcenat îl trimite pe Papp în centrul defensivei

Articol de , - Publicat marti, 18 august 2015 00:00

Rădoi îl va titulariza joi pe haitian în dreapta defensivei, dar Nicușor are șanse mari să stea pe bancă joi, avînd în vedere că revine după o lună de pauză.

Mirel Rădoi primește întăriri pentru duelul cu Rosenborg, meci programat joi, de la ora 21:00, pe Arena Națională. Jean Sonny Alcenat și Nicușor Stanciu se vor afla în lot pentru primul tur al play-off-ului Europa League.

Cei doi au început să se antreneze normal, alături de colegii lor, și sînt apți pentru duelul cu norvegienii. Vestea e una excelentă pentru Rădoi, avînd în vedere că Varela și Breeveld sînt suspendați.

Revenirea lui Alcenat mai salvează situația în defensivă, acolo unde Papp va fi cu siguranță folosit în centru, alături de Toșca, avînd în vedere absența căpitanului roș-albaștrilor. Astfel, Rădoi nu va fi nevoit să meargă pe mîna lui Rîpă și va miza pe fundașul haitian de 29 de ani.

Situația lui Stanciu este mai delicată. Chiar dacă și-a revenit, el nu a mai evoluat de pe 22 iulie, de la returul cu Trencin, și nu va putea fi titular. În aceste condiții, mijlocașul de 22 de ani va fi rezervă joi, titular urmînd să fie tot Hamroun, dar Mirel intenționează să-l trimită pe gazon în partea secundă.

Singurul semn de întrebare pe care Rădoi îl are este la mijlocul terenului, în ceea ce-l privește pe înlocuitorul lui Breeveld. Muniru va fi titular, iar lîngă el cele mai mari șanse să apară le are Lucian Filip.

Cealaltă variantă la care se gîndește Mirel este Tahar, însă algerianul nu este la fel de sigur pe faza defensivă precum Filip, iar prima grijă a tehnicianului este să nu primească gol.

Tade rămîne titular

Chiar dacă Gigi Becali l-a criticat dur pe Gregory Tade, antrenorul nu intenționează să-l scoată din echipă, preferîndu-l în continuare în locul lui Tudorie. După meciul cu Tîrgu-Mureș, Gigi a declarat: "Am vorbit cu Argăseală și i-am zis să-l lăsăm să plece gratis. Asta e, am dat 500.000 de euro, dar măcar nu mai pierd în continuare. Pentru ce să-i dau eu lui vreo 35.000 de euro pe lună cu tot cu taxe? El nu are nimic, nici măcar forță! Nu numai că nu o bagă în poartă, dar ne-o mai și scoate!".

1singur meci au făcut cuplu în centrul defensivei Papp și Toșca în acest sezon, în partida cu Pandurii, cîștigată cu 3-0 în deplasare

 Cum va arăta Steaua cu Rosenborg:

Cojocaru - Alcenat, Papp, Toșca, Guilherme - L. Filip, Muniru - Ad. Popa, Hamroun, Chipciu - Tade

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (29)
cosminracila
cosminracila  •  19 August 2015, 00:14
Postat de zagna pe 18 August 2015, 13:26

iar jucam in 9, filip si chipciu maini moarte...cine-i trezeste si pe-astia din "conducerea" echipei ?

nimen da-i dr..lui de fecalioti!Mult a fost putin a ramas

satyricon
satyricon  •  18 August 2015, 13:57

Activitate puternica, febrila din partea clonelor si postacilor platiti. Mai baieti nu ati luat-o cam devreme? E de abia Marti, pai pana Joi o sa fiti terminati (bine, voi sunteti terminati oricum ...). Pastrati-va fortele, sau asa ati primit ordin?

zagna
zagna  •  18 August 2015, 13:26

iar jucam in 9, filip si chipciu maini moarte...cine-i trezeste si pe-astia din "conducerea" echipei ?

Vezi toate comentariile (29)
Comentează