INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  AUSTRIA VIENA - ASTRA, JOI, 22:05, DOLCE 1, GSP.RO

Se lasă? Daniel Niculae are ruptură musculară și e nevoit să stea din nou pe bară

Accidentările dese i-au marcat negativ cariera lui Niculae
Accidentările dese i-au marcat negativ cariera lui Niculae

Articol de - Publicat miercuri, 23 noiembrie 2016 00:00

Niculae va absenta o perioadă lungă de timp din cauza unei rupturi musculare. Atacantul ia serios în calcul varianta de a se retrage, la 34 de ani.

Daniel Niculae e pe punctul de a-și încheia cariera. La 34 de ani, împliniți luna trecută, Nico a suferit o recidivă a unei rupturi musculare și va absenta încă o perioadă bună de timp din echipa lui Șumudică. Această recidivă a venit ca urmare a încercărilor vârfului de a reveni după ultima accidentare, una musculară.

Pentru ca să își revină, ex-rapidistul va trebui să se recupereze timp de câteva luni, iar factorii care l-au făcut să se gândească la faptul că nu va mai atinge o formă sportivă deosebită sunt multipli. În primul rând, accidentările dese din ultima perioadă, dublate de vârsta înaintată care influențează în rău procesul de refacere.

Alte elemente care au contribuit la ghinioanele din ultima vreme au fost perioadele îndelungate de inactivitate din ultimii ani. Din vara lui 2013, când a terminat contractul cu Krasnodar, a stat pe bară aproape un an până când a semnat cu Rapid!

A jucat în Giulești până în vara lui 2014, însă de atunci și până în februarie 2015, Nico nu a mai jucat nicăieri. După, s-a întors în Grant pentru jumătate de an, iar la Astra a ajuns la sfârșitul lui octombrie 2015, după alte aproape 4 luni de pauză.

Cei de la Astra i-au dat șanse de a reveni în formă, mai ales ca urmare a accidentărilor lui Alibec din ultima perioadă, însă fragilitatea lui Niculae nu i-a prilejuit o constanță fizică.

Cu toate acestea, el s-a descurcat bine în acest sezon de Liga 1: are 4 goluri și 2 pase decisive în 9 partide. Nico are contract cu Astra până în vara lui 2017, iar după plecarea lui Alibec la Steaua, din iarnă, ar deveni opțiunea numărul 1 a dunărenilor.

7cluburi a bifat Nico în carieră: Rapid, Electroputere, Auxerre, Monaco, Nancy, Kuban Krasnodar și Astra

3.300.000 €a plătit Auxerre către Rapid în 2006 pentru transferul lui Niculae

42de goluri în 148 de meciuri a bifat Daniel în Liga 1

9goluri în 39 de partide a înscris Niculae în tricoul primei reprezentative

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
1258802267479225
Marian Ghergus  •  23 Noiembrie 2016, 09:16

A pierdut ani buni antrenandu-se prin parcuri. Tot timpul a mimat pregatirea fizica si uite cum s-a intors totul impotriva lui....!

travka
travka  •  23 Noiembrie 2016, 09:13

Exprimare de jurnalist: " pentru ca sa isi revina"....si mai radeti de Hagi - Nistor si alti fotbalisti care macar au scuz caa jucau fotbal in timpul orelor de scoala.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close