INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »   ASTRA - FC COPENHAGA, MIERCURI, ORA 20:30, GSP.RO ȘI DIGISPORT

Se tem de caniculă » Danezii vor face trecerea în doar câteva ore de la 21 de grade acasă la cele 37 de la Giurgiu

Articol de - Publicat marti, 26 iulie 2016 00:00

Numai 21 de grade Celsius erau ieri la prânz la Copenhaga, în timp ce la malul Dunării se înregistrau 37. La umbră! Campioana Danemarcei va ajunge mâine în România și se teme de valul de căldură care-o așteaptă.

"Am auzit că vor fi peste 30 grade la ora meciului, o să ne fie extrem de dificil. Totuși, nu trebuie să ne găsim scuze, ci să obținem un rezultat bun, în orice condiții", spune Youssef Toutouh.

Atacantul cu dublă cetățenie, daneză și marocană, a vorbit și despre campioana României: "Cu Astra ne-am întâlnit recent într-un meci amical, apoi am analizat-o mai bine pe înregistrarea video. Dacă are spații, e o formație periculoasă. Sper să marcăm măcar o dată, să ne facem returul mai ușor".

Dunărenii au fost spionați chiar la înfrângerea cu Dinamo, 1-4, de secundul nordicilor, Brian Priske. "Nu le-a ieșit jocul pe care îl știam. Astra are multe individualități, fotbaliști excelenți mai ales în atac, iar pentru a-i bloca suntem obligați să fim bine organizați. Nu cred că există o favorită clară în această «dublă», diferența se va face la detalii".

Arbitru din Ungaria

UEFA a anunţat că ungurul Istvan Vad va "fluiera" prima manșă dintre Astra şi FC Copenhaga, din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. Vad are 37 de ani și este proprietarul unei firme de catering. E arbitru FIFA din ianuarie 2007, iar în sezonul 2012-2013 a fost inclus în categoria UEFA Elite Development. Vad va fi ajutat de Istvan Albert şi Peter Berettyan.

"Am văzut că danezii bat mereu la scor, 3-0, 4-0, 5-0... O să fie tare greu cu ei, mai ales că noi aveam mari probleme în atac"
Silviu Lung, portar Astra

25.850.000 €e cota de piață a lotului celor de la FC Copenhaga, conform transfermarkt.de. Astra valorează 19,85 milioane

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează