INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  URZICENI - LIVERPOOL, JOI, 20:00, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Se umple Ghencea! Unirea a vîndut 12.000 de bilete pentru meciul cu Liverpool

Articol de - Publicat miercuri, 24 februarie 2010 00:00

Unirea a vîndut 12.000 de bilete în două zile, iar şefii ialomiţeni cred că returul cu Liverpool se va disputa cu casa închisă

Gigi Becali e gata să-şi vadă visul cu ochi: stadionul Stelei din nou plin! Performanţa nu o vor realiza însă elevii lui Stoichiţă, ci campioanei României, Unirea Urziceni. ;) Dacă steliştii au avut doar 350 de spectatori la ultimul meci în grupele Europa League, 1-1 cu Twente, biletele la revanşa Unirii cu Liverpool se vînd ca pîinea caldă, iar conducătorii "lupilor" sînt mai încrezători ca oricînd că tribunele vor fi pline la ora meciului.

"Obiectivul nostru este umplerea tribunei a II-a şi a peluzelor, dar avem speranţe că stadionul va fi plin", a spus managerul Mihai Stoica. Luni, în ziua în care au fost puse în vînzare, s-au dat 4.000 de bilete. "De 10 ori mai bine decît la partidele din Liga Campionilor", a adăugat MM.

Ieri, cei care doreau să-şi achiziţioneze tichete au fost nevoiţi să stea şi cîte două ore la coadă, casele de bilete fiind luate cu asalt de microbiştii din Capitală. Astfel, aseară, numărul total de tichete vîndute se apropia de 12.000. Acestora li se adaugă cei 2.000 de copii de la şcolile de fotbal, care au fost prezenţi la toate partidele Unirii din Europa, şi tot atîtea invitaţii oferite la diverse concursuri.

"Tribunele le umple Liverpool, nu Unirea, dar noi vom fi foarte bucuroşi dacă stadionul va fi plin. Cei care vin să aibă încredere că putem realiza marea surpriză"
MIHAI STOICA, manager Unirea Urziceni

10.000 de tichete mai erau disponibile aseară. Programul caselor de bilete este 10:00-18:00

15.000 e media de spectatori prezenţi la meciurile de acasă ale Unirii, din grupele UCL

Preţurile biletelor
30 de lei    peluze
50 de lei    tribuna a II-a
100 de lei    tribuna I
200 de lei    tribuna 0
300 de lei    fotolii

Liverpool nu se antrenează la Bucureşti
Englezii vor sosi în România miercuri seară şi i-au anunţat pe oficialii ialomiţeni că nu se vor mai pregăti pe Stadionul Ghencea, Rafa Benitez renunţînd la antrenamentul oficial. Delegaţia lui Liverpool se va caza la hotelul Radisson, din centrul Capitalei. În ziua meciului, "cormoranii" vor face o plimbare prin centrul Bucureştiului, inclusiv la "Casa Poporului".

Dacă Dinamo retrogradează, Politic rămâne în Superliga! » Un club cu pretenții i-a făcut contractul + alte 3 transferuri pregătite

Valentin Ceaușescu, apariție rară la petrecerea Stelei » Cum arată acum fiul lui Nicolae Ceaușescu


Comentarii (8)
 •  24 Februarie 2010, 18:04

haide Liverpool cu cat mai multe goluri.. Liverpool YNWA!!!

 •  24 Februarie 2010, 10:58

au luni la 5 am luat lejer biletu 10 minute am stat l coada :D dar tribuna 2 era aproape plina :)o sa-mi paraa rau ca am fost l meci daca se va scanda contra lu becali ...unirea trebuie incurajata

 •  24 Februarie 2010, 10:31

sa speram ca toti vor incuraja echipa unirea indiferent de scor ,iar suporterii stelisti il vor ignora pe marele oier(nu merita atentie la o seara sa speram minunata pt.TOTI romanii).oricum felicitari echipei unirea pt.rezultatele din europa .

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close