INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  EUROPA LEAGUE

Seară decisivă pentru români » Toți stranierii au șanse de calificare în șaisprezecimile Europa League

FOTO: Gulliver/Gettyimages
FOTO: Gulliver/Gettyimages

Articol de GSP - Publicat joi, 08 decembrie 2016 13:16

Steaua București și Astra Giurgiu depind doar de ele pentru a se califica în șaisprezecimile Europa League. Toți stranierii participanți în această competiție sunt în aceeași situație.

Formația lui Raul Rusescu, Osmanlispor, ocupă prima poziție în Grupa L, fiindu-i suficient și un rezultat de egalitate în ultima partidă, împotriva celor de la Zurich.

Ciprian Tătărușanu este ca și calificat, putând pierde calificarea doar în cazul unui eșec drastic, la minim 3 goluri, în deplasarea de la Qarabag. Fiorentina este liderul grupei J, cu un total de 10 puncte.

Zenit Sankt Petersburg este calificată matematic, fiind alături de Schalke, singurele formații cu maxim de puncte. Deplasarea de la Alkmaar este pentru Mircea Lucescu doar un meci de palmares.

Nicușor Stanciu și Alexandru Chipciu sunt deja calificați, dar partida de pe teren propriu cu St. Etienne va decide câștigătoarea grupei. Anderlecht conduce grupa cu 11 puncte, francezii fiind la 2 lungimi distanță.

Ovidiu Hoban poate produce cea mai mare surpriză a acestei ediții de Europa League. Un rezultat pozitiv în deplasarea de la Southampton, incluzând un egal cu goluri, ar asigura calificarea celor de la Hapeol Beer Sheva în șaisprezecimile de finală, în dauna britanicilor și a celor de la Inter Milano. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
travka
travka  •  08 Decembrie 2016, 17:30

si dinamu fcdb carpe atarnate ce sanse are??????????????

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close