INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  METALIST HARKOV - DINAMO, MÎINE, DIGISPORT2 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Sfatul şefilor de la Dinamo pentru Bonetti: "Joacă ofensiv cu Harkov!"

Ţucudean e golgeterul lui Dinamo în acest sezon, avînd 7 reuşite în toate competiţiile
Ţucudean e golgeterul lui Dinamo în acest sezon, avînd 7 reuşite în toate competiţiile

Articol de - Publicat miercuri, 29 august 2012 00:00 / Actualizat marti, 28 august 2012 22:56

Şefii clubului suplimentează primele pentru returul cu Metalist şi i-au cerut lui Bonetti să iasă la joc şi să încerce un miracol.

În lipsă acută de fonduri, Dinamo a dat cu piciorul la 3 milioane de euro, bani ce ar veni de la UEFA în cazul în care echipa s-ar califica în grupele Europa League. Şefii sînt nemulţumiţi de cum a fost abordat meciul tur cu Metalist Harkov (0-2), cînd tactica aleasă de Dario Bonetti a fost una ultradefensivă. La fel s-a întîmplat şi cu Petrolul (2-1) şi doar golul lui Ţucudean din ultimul minut a liniştit apele în Ştefan cel Mare.

Nicolae Badea şi Ionuţ Negoiţă vor merge cu echipa spre Harkov, iar înaintea partidei va avea loc o discuţie cu Dario Bonetti. Şefii au decis să suplimenteze prima de calificare de la 15.000 de euro de om cu 10.000 de euro, pentru a-i impulsiona pe jucători, însă vor ca şi jocul lui Dinamo să fie impulsionat de italian.

Bonetti nu crede în minuni
"Echipa trebuie construită ofensiv, în aşa fel încît să înscrie în deplasare în condiţiile în care nu mai avem nimic de pierdut. Nu ne ajută rezultatul din tur ca să ne apărăm, deci trebuie să ieşim la joc. Doar riscînd putem produce un nou miracol ca acela de la Liberec", spun şefii.

Dario Bonetti încă mai speră: "Nu cred în minuni de data aceasta, dar mergem să ne jucăm şansa!". În acest sens, italianul încearcă să surprindă cumva. S-au exersat fazele fixe, şuturile de la distanţă şi contraatacurile, însă nu s-a hotărît încă asupra primului "11".

Cum ar putea arăta Dinamo
Naumovski - Nica, Dr. Grigore, Luchin, Pulhac - Boubacar (Galcev), C. Munteanu, Issa Ba - C. Matei, Ţucudean, Alexe (Alvarez)

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Cristea merge la Harkov

Andrei Cristea a reuşit în sfîrşit să intre în planurile lui Dario Bonetti, după o perioadă în care a înscris pe bandă rulantă pentru echipa secundă. Atacantul de 28 de ani a fost anunţat în ultimul moment că va face deplasarea la Harkov.

Ieri seară, Cristea a jucat 90 de minute pentru Dinamo II contra lui Metaloglobus Bucureşti (4-2 la penalty-uri), în turul IV al Cupei României.

Bonetti trage de Alvarez
Dario Bonetti nu l-a utilizat pe Edgar Alvarez împotriva Petrolului (2-1) pentru a-l avea apt în returul cu Metalist Harkov. Mijlocaşul de 32 de ani s-a accidentat în urmă cu zece zile, contra Concordiei, cînd a acuzat dureri la coloană. Roş-albii i-au adus fizioterapeutul personal din Italia cu care a urmat un tratament riguros, iar Bonetti speră să-l poată utiliza pe Alvarez din primul minut împotriva ucrainenilor.

Inbox:
- Delegaţia dinamovistă va decola spre Harkov în această dimineaţă, la ora 10:00, urmînd să revină în ţară joi, imediat după partida cu Metalist.
- Mijlocaşul senegalez Paul Tendeng (20 de ani) va ajunge în România lunea viitoare. Casa Sport, clubul de unde a fost transferat, a solicitat "cîinilor" ca Tendeng să mai joace un meci, în acest week-end.
- Aproximativ 150 de suporteri vor face deplasarea în mod organizat la Harkov, plus alte cîteva zeci care vor merge cu maşinile personale.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (43)
zecs93
zecs93  •  18 Noiembrie 2014, 16:38

sa speram ca facem minunea de la Liberec !!!

demonik_emil
demonik_emil  •  30 August 2012, 16:24
Postat de reddogsv pe 30 August 2012, 09:03

,,Ţucudean e golgeterul lui Dinamo în acest sezon, avînd 7 reuşite în toate competiţiile'' Numai ca in poza e Luchin si in spate Matei :)))))

ce sa le ceri....daca era dodel de la steoaia il recunosteau =)))

reddogsv
reddogsv  •  30 August 2012, 09:03

,,Ţucudean e golgeterul lui Dinamo în acest sezon, avînd 7 reuşite în toate competiţiile'' Numai ca in poza e Luchin si in spate Matei :)))))

Vezi toate comentariile (43)
Comentează