INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  SPARTAK TRNAVA - STEAUA, JOI, 20:30, ANTENA 1 ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

Slovacii pregătesc iadul! » Returul de la Trnava se anunţă a fi infernal pentru Steaua

Articol de - Publicat marti, 07 august 2012 00:00 / Actualizat marti, 07 august 2012 11:45

Conducerea celor de la Spartak a refuzat să ofere Stelei bilete pentru suporterii roş-albaştrilor, care încă nu ştiu dacă vor putea intra pe stadionul pe care se va disputa meciul joi seară


Pe Steaua o aşteaptă un retur horror în turul 3 preliminar din Europa League. Slovacii au refuzat să pună la dispoziţia clubului din Ghencea bilete pe care Steaua să le distribuie apoi propriilor suporteri.

"Nu ne-au răspuns la mail-uri, la telefoane, la nimic", au susţinut ieri şefii Stelei. Cum pînă la partida de joi seară mai sînt doar două zile, iar Steaua va pleca mîine dimineaţă în Slovacia, fanii roş-albaştrilor nu vor putea să aibă siguranţa achiziţionării unui tichet de la Bucureşti, aşa cum se întîmpla înaintea fiecărui joc european.

În schimb, Spartak Trnava a pus deja în vînzare biletele pentru returul cu Steaua, iar pînă ieri se vînduseră aproape jumătate dintre ele. Posibilitatea ca suporterii români care vor merge în Slovacia să intre pe stadion e fie să-şi cumpere singuri bilet de la casele stadionului, fie ca în ziua meciului Steaua să primească din partea gazdelor bilete pentru fani.

18.448 de locuri e capacitatea stadionului Antona Malatinskeho, pe care se va disputa joi seară meciul dintre Spartak Trnava şi Steaua


"Avem şanse mari la retur, mai ales că va fi o atmosferă extraordinară creată de suporterii slovaci, care însă s-ar putea întoarce împotriva echipei lor"
Mihai Stoica, manager Steaua

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (28)
nicco
nicco  •  08 August 2012, 14:02
Postat de valentin.badica pe 08 August 2012, 13:31

esti slovac.. m-am prins :))

Relatiile la cere te breferi nu sunt de rudenie! Sotul si sotia nu sunt rude de sange! E vorba de relatii de alta natura...ghici ciuperca ce-i!

nicco
nicco  •  08 August 2012, 14:00
Postat de rechinutu pe 07 August 2012, 19:00

dak asta e infern... atunci Giulestiul/Ilie Oana/Cluj Arena ce mai sunt?! slab titlu slaba stire!

Cui ii pasa de Giulesti? N-a auzit nimeni dintre cei care vietuiesc un pic mai departe de podul Grant!

nicco
nicco  •  08 August 2012, 13:59

Conform gandirii profunde a filosofului M.M.Stoica, infernul ce va fi creat de galerie va constitui cel mai important avantaj al Stelei. Asa sa-i ajute Dumnezeu!

Vezi toate comentariile (28)
Comentează