INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - TWENTE

Spionul lui Twente: "Nu Steaua, gerul ne sperie!"

Evert Bleuming. FOTO: Raed Krishan
Evert Bleuming. FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat joi, 09 februarie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 08 februarie 2012 22:16

Evert Bleuming, trimisul lui Twente, i-a spionat aseară pe roş-albaştri şi spune că cel mai mult se teme la Bucureşti de terenul prost şi de temperaturile extrem de scăzute

Steaua a jucat 6 amicale în Turcia, toate fiind văzute pe viu de cel puţin doi trimişi ai lui Twente. Aseară, Evert Bleuming şi-a luat notiţe tot timpul şi a acceptat să expună cîteva impresii despre Steaua şi despre partida tur, care se va disputa pe 16 februarie.

- Domnule Bleuming, sînteţi de părere că Twente e mare favorită?
- Nu, şansele sînt egale. Ştim Steaua, e echipă bună şi ne-a demonstrat-o şi în amicalele din Antalya.

- V-a impresionat vreun stelist?
- Da, mai mulţi, însă în special Tănase. Mi se pare că e un jucător de calitate, în jurul căruia se face tot jocul. Ne vom lua măsuri suplimentare în cazul lui. Totuşi, altceva ne îngrijorează mult mai tare.

- Ce anume?
- Ce am auzit că e în aceste zile la Bucureşti, şi anume vremea proastă. Şi în Olanda s-au amînat meciuri, însă temperaturi de minus 20 de grade nu au fost şi vom avea o mare problemă să jucăm la Bucureşti pe un asemenea ger. Practic, venim la Polul Nord pe 16 februarie, nu la Bucureşti!

"Anularea jocului cu De Graafschap ne-a dat peste cap, deoarece ne-a scos dintr-un ritm pe care anticipam să-l avem cînd am reluat pregătirile"
Evert Bleuming, scouter Twente

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
tzii
tzii  •  09 Februarie 2012, 21:01

asta vrea sa cunoasca bomba lu' dodel

cordos_eu
cordos_eu  •  09 Februarie 2012, 10:36

"spionul" n-a spus ca nu Steaua il sperie, mai mult spune ca sansele sunt egale si l-au impresionat cativa jucatori de la Steaua, mai mult Tanase. oricum dupa fata lui, as spune ca el considera ca nu e de gluma!

terminatorul2
terminatorul2  •  09 Februarie 2012, 09:01
Postat de conasu_boeru pe 09 Februarie 2012, 08:58

Comentariul tău...Tu ai citit titlul ?

Tu sti cite grade sint in Olanda acum ? Pe canalele navigabile din Amstterdam se patineaza fara probleme . Ia ghiceste , cite grade sint ?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează