INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - DINAMO KIEV, AZI, 22:05, DIGISPORT 1, DOLCESPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Statistica ţine cu Steaua » ”Roş-albaştrii” sînt greu de oprit acasă în Europa League

Articol de - Publicat joi, 11 decembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 11 decembrie 2014 17:22

Steaua are un parcurs foarte bun pe teren propriu în faza grupelor de la transformarea Cupei UEFA în Europa League.
În cele 5 sezoane în care a participat în a doua competiţie continentală, gruparea bucureşteană a pierdut doar două jocuri în faţa proprilor suporteri, în octombrie 2009, 0-1 cu Fenerbahce şi în 2012, 1-5 cu Stuttgart. În tot acest timp, de 8 ori "roş-albaştrii" au obţinut victoria, de alte 4 ori terminînd la egalitate.

De altfel, înfrîngerea în faţa nemţilor a fost şi singura înregistrată de Steaua în ultimele 8 jocuri acasă, incluzînd aici toate fazele, celelalte 7 partide încheindu-se cu victorii pentru bucureşteni, asta, deşi adversari au fost nume grele precum Ajax sau Chelsea.

Meciul din această seară este cel de-al 50-lea pe care Steaua îl va disputa în Europa League, palmaresul fiind unul pozitiv, 21 victorii, 13 remize şi 15 înfrîngeri.

Confruntarea dintre Steaua şi Dinamo Kiev va avea loc astăzi, de la ora 22:05, pe DigiSport 1, DolceSport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
ftwraku
ftwraku  •  11 Decembrie 2014, 19:20

La 1-5 ala mare specialist s-a suparat cand Vochin a zis ca au facut facute si niste greseli de tactica,DAR FARA SA FIE TENDENTIOS si laudandu-l overall pe manelist....Apoi a luat foc si a inceput sa faca in pantaloni prin presa...Bine ca a plecat....Bine,romanii care au memorie de peste de acvariu nu tin minte,,,,,a schimbat el sistemu in meciu ala;)))))))) nu ar fi primu care greseste,insa atitudinea lui de manelist care nu recunoaste nici cele mai evidente lucruri a fost de ra^ahat.....In rest,succes Steaua...

schurrle22
schurrle22  •  11 Decembrie 2014, 18:20
Postat de moshu_cu_ruc.sacul pe 11 Decembrie 2014, 18:16

Vedea-o-aș pe mā-ŧa moartă, cu piƷda înțepenită în clanța ușii iar pe tine, cu ċøaiełe prinse-n menghină, în timp ce încercai cu disperare s-o salvezi. Bine că n-ai mai apucat că, altfel, (iar) destabiliza galeria lui Dinamo.

:)):)))))))))))))))

moshu_cu_ruc.sacul
moshu_cu_ruc.sacul  •  11 Decembrie 2014, 18:16
Postat de satyricon pe 11 Decembrie 2014, 18:06

Va pica cu d-na ma-ta. Nu e nevoie de o echipa, va face fata singura, cu pieptul gol si gura deschisa in fata baietilor nordici!

Vedea-o-aș pe mā-ŧa moartă, cu piƷda înțepenită în clanța ușii iar pe tine, cu ċøaiełe prinse-n menghină, în timp ce încercai cu disperare s-o salvezi. Bine că n-ai mai apucat că, altfel, (iar) destabiliza galeria lui Dinamo.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează