INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - AEK LARNACA, AZI, 22.05, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Steaua a deschis deja şampania! » Şi-au făcut programul de pregătire ca şi cum ar fi calificaţi în primăvara europeană

Primul amical pentru Brandan şi colegii săi va fi pe 29 ianuarie.
Primul amical pentru Brandan şi colegii săi va fi pe 29 ianuarie.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 decembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 13 decembrie 2011 23:18

Stan va duce echipa pentru 9 zile în Poiana Braşov, după care va petrece peste două săptămîni în Antalya, unul dintre amicale fiind contra lui Kuban Krasnodar.

Roş-albaştrii sînt siguri de calificarea în primăvara Europa League! Argumentul îl reprezintă faptul că antrenorii şi conducătorii au definitivat programul de pregătire din pauza de iarnă ca şi cum echipa are meci oficial de disputat pe 16 februarie 2012, atunci cînd e turul "16-imilor" din a doua competiţie continentală.

Reunirea Stelei e prevăzută pentru 10 ianuarie, a doua zi se va efectua vizita medicală, după care se va merge 9 zile în Poiana Braşov, pentru un stagiu montan. Din 24 ianuarie va începe un turneu în Antalya, în care sînt perfectate 5 amicale, partida-vedetă fiind împotriva echipei lui Dan Petrescu, Kuban Krasnodar, pe 5 februarie.

Tocmai pentru că programul e fixat ca şi cum echipa e calificată în primăvara Europa League, în cazul în care nu se va întîmpla acest lucru, atunci stagiul din Antalya se va prelungi cu încă 7 zile şi se vor mai parafa încă două meciuri de verificare, întoarcerea la Bucureşti făcîndu-se, în acest caz, pe 16 februarie, în condiţiile în care returul e programat să înceapă pe 24 februarie.

Programul jocurilor de pregătire
Data: Meciul
29 ianuarie: Steaua - Levski Sofia (Bulgaria, locul 3)
31 ianuarie: Steaua - Legia Varşovia (Polonia, locul 2)
3 februarie: Steaua - Dinamo Minsk (Belarus, locul 4)
5 februarie: Steaua - Kuban Krasnodar (Rusia, locul 8)
8 februarie: Steaua - Debrecen (Ungaria, locul 1)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
neko00
neko00  •  14 Decembrie 2011, 11:39
Postat de blasfemie pe 14 Decembrie 2011, 08:44

sper sa ii bata aek ca sa behaie toate oile de pe stadion si din tara de oftica!

Mars, la cotet. Baga un 3 in 1 alaturi de un covrig in coada. Se potriveste perfect. Toti pechinezii vor latra cand Steaua se va califica.

luciano86
luciano86  •  14 Decembrie 2011, 10:59

sansele sunt de 50:50... poate chiar 45:55

myke82
myke82  •  14 Decembrie 2011, 09:57

Cum poti sa fi sigur ca te califici cand tu stai la mana altora? Nu-mi explic cat de prost trebuie sa fii. Din moment ce Schalke se duce cu rezervele la Maccabi ce sanse sunt sa castige sau sa faca egal? Eu cred ca 50-50 sau chiar mai putin. Deci cum poti fi sigur pe ceva unde sansele sunt la jumatate sau mai mici. Ce-i drept este greu sa gandesti.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează