INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STUTTGART - STEAUA 2-2

Steaua i-a ţinut piept lui Stutgart cu o echipă de debutanţi

Articol de - Publicat joi, 20 septembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 20 septembrie 2012 22:02

Steaua a abordat partida cu Stuttgart, scor 2-2, din grupele Europa League cu 5 debutanţi în cupele europene titulari.

Daniel Georgievski, Alexandru Chipciu, Adrian Popa, Lucian Filip şi Lukasz Szukala se află la primul sezon în cupele europene. Primii patru au mai evoluat în preliminarii cu Spartak Trnava şi Ekranas, în timp ce Szukala e la primul meci în Europa. După pauză, pe teren şi-a făcut apariţia şi Pintilii, alt jucător aflat la primul sezon în cupele europene.

Mai mult, chiar şi antrenorul Laurenţiu Reghecampf este la primul sezon în cupele europene. În cele patru meciuri din preliminarii, tehnicianul Stelei a bifat 3 victorii şi o singură înfrîngere.

Echipa cu care început meciul Steaua: Tătăruşanu - Georgievski, Chiricheş, Szukala, Pîrvulescu - Bourceanu - Ad. Popa, L. Filip, Prepeliţă, Chipciu - Nikolici

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
mariuspc
mariuspc  •  20 Septembrie 2012, 23:19

Felicitari Steaua!!!!! Forza CFR!!!! sper ca echipele romanesti sa se califice in primavara iar ura si frustrarea ar trebui lasate la o parte in momentele de bucurie.

blue_sky
blue_sky  •  20 Septembrie 2012, 23:10
Postat de l0gan_1 pe 20 Septembrie 2012, 22:24

o echipa ajutata de arbitru e mai corect

Tu crezi ca in Europa e ca in campionatul Romaniei, unde arbitrii fac legea si va ajuta si pe voi?Apropo, Dinamo cu cine a jucat zilele astea in Europa?A, am uitat se pregateste in continuare de Liga Campionilor urmarind meciurile Stelei si CFR-ului in Europa!

robotzel
robotzel  •  20 Septembrie 2012, 22:32
Postat de l0gan_1 pe 20 Septembrie 2012, 22:24

o echipa ajutata de arbitru e mai corect

si cum ma rog a fost steaua ajutata de arbitru? esti atat de dus cu capul sa spui ca nu a fost 11m sau ce? sau hai sa vedem cum au dat ei prima bara dintr-o pozitie clara de offiside. daca iesea gol ce mai spuneai?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează