INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  TRAGEREA LA SORŢI, AZI, 14:00, LIVE PE GSP.RO

Steaua în urna 1

Europa League
Europa League

Articol de - Publicat vineri, 28 august 2009 00:00

Roş-albaştrii au profitat de eliminarea lui Zenit şi au prins ultimul loc în prima urnă valorică. Dinamo va fi în a doua, iar CFR şi Poli în a patra

După ce ieri am aflat adversarii Unirii Urziceni în Champions League, astăzi vom şti cu cine vor juca şi cele 4 echipe româneşti calificate în grupele Europa League. Tragerea la sorţi este programată la ora 14:00, la Monaco, şi va fi transmisă pe sport.ro şi pe gsp.ro. Steaua a prins la mustaţă prima urnă valorică după ce Nacional Madeira a eliminat-o pe Zenit. Dinamo va fi în a treia urnă, în timp ce Poli Timişoara şi CFR Cluj vor fi în a patra urnă. Echipele româneşti nu pot pica în aceeaşi grupă pentru că formaţiile din aceeaşi ţară nu se pot întîlni în această fază a competiţiei.

Cînd se joacă meciurile din grupă
17 septembrie
1 octombrie
22 octombrie
5 noiembrie
2/3 decembrie
16/17 decembrie

Top echipe în Europa League
4 - Olanda, România, Austria
3 - Germania, Portugalia, Spania, Italia

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (103)
 •  28 August 2009, 15:30

pentru skrilla nu vreau sa ma bag in discutie, dar fotbalul belgian este sub cel romanesc. nationala belgiei este foarte jos de multi ani (vreo 15), in timp ce noi, chiar si dupa generatia de aur, am mai avut cate o performanta (nationala la euro de curand, semifinala cupei uefa prin steaua). tot este ceva. in schimb, nu am auzit de nici o echipa belgiana in fazele finale ale cupelor europene. eu zic ca, pe ansamblu, avem un fotbal mai bun decat belgienii.

skrilla
skrilla  •  28 August 2009, 14:41
Postat de pe 28 August 2009, 14:06

skrilla,sunt stelist...e adevarat,tin cu toate echipele romanesti in Europa. Lyon nu are treaba,e o echipa mare,peste CFR cu siguranta!Dar Anderlecht ce echipa e?Uimiti-ma,ce a facut in ultimii ani???Campionatul Belgiei e slab,nu conteaza cum era odata,acum e slab! Alex:Rationament,neretionament,CFR e peste Anderlecht,punct!

In ultimii ani a jucat constant in CL,apoi in grupele Cupei UEFA,apoi a fost eliminata greu de Bayern Munchen,invingand-o pe aceasta din urma chiar pe Olympiastadion cu 2-1 dar nu a fost de ajuns.Daca fotbalul din Belgia e atat de slab,care este motivul pt care fotbalul romanesc e mai bun?

 •  28 August 2009, 14:17

Mai bine abereaza jiji decat sa sa dea stia tragerea...Cum naiba trebuie sa comenteze tot ce misca?

Vezi toate comentariile (103)
Comentează