INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - AEK LARNACA, AZI, 22.05, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Steliştii vor să sărbătorească alături de fani: ”Ieşim la Universitate!”

În 2006, la Universitatea s-au strîns peste 10.000 de oameni
În 2006, la Universitatea s-au strîns peste 10.000 de oameni

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 decembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 13 decembrie 2011 21:45

Jucătorii lui Stan au luat decizia ca, în cazul calificării, să meargă să se bucure cu suporterii în centrul Bucureştiului.

Steliştii aşteaptă confruntarea din această seară cu AEK Larnaca precum o mare finală. O calificare în primăvara europeană este considerată de Bradan şi compania prilejul perfect pentru a scoate lumea în stradă. Fotbaliştii au planul făcut: "Dacă ne vom califica, întîi vom sărbători cu cei 50.000 de fani de pe stadion. Apoi, vom merge la Universitate, acolo unde cu siguranţă lumea va veni să fie alături de noi!".

Obicei uitat de 5 ani
Ultima oară cînd Steaua a sărbătorit pe străzi un eveniment important din istoria sa a fost calificarea în grupele Champions League, după o pauză de 10 sezoane. Se întîmpla în vara lui 2006, cînd "dubla" lui Vali Badea răpunea pe Standard Liege, iar roş-albaştrii sărbătoreau la kilometrul 0 al Capitalei alături de ultraşi. Şi în urmă cu cinci ani, ca şi acum, meciul s-a disputat pe cea mai mare arenă din ţară.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
terminatorul2
terminatorul2  •  14 Decembrie 2011, 11:35
Postat de terminatorul2 pe 14 Decembrie 2011, 01:18

Ar fi nemaipomenit , dupa cadoul de Sf Nicolae ( 1-3) sa urmeze si cadoul de Craciun , o calificare in primavara Europeana .

Sa vina si cadoul de Craciun , Forta Steaua .

saviola2_8
saviola2_8  •  14 Decembrie 2011, 10:41
Postat de blasfemie pe 14 Decembrie 2011, 09:04

continuare.....deci 2 victorii in 34 de meciuri in grupe reprezinta cu adevarat o performanta :)) ca sa nu mai amintim ca steaua numai bate pe nimeni in deplasare de la meciul de la kiev din 2006 :)) Wow!:)))) Dupa aceea mereu steaua cand joaca cu o echipa din germania se spune:"Steaua nu a mai invins o echipa din germania de 50 de ani":))) sau cand a jucat cu Napoli se zicea"Steaua nu a invins niciodata o echipa italiana":)))) Ba esti nebun?! NICIODATA:)))) E mai greu daca nu joci cu betis,herenveen,grasshoppers,motherwell,grandmawell etc :)) Deci concluziae ca steaua e zero in europa dupa 2006,si inainte amintesc ce-am spus mai sus:de 50 de ani nicio victorie cu echipa

si cine a batut echipe din anglia sau germania pe banda rulanta? de la noi din tara? dupa 90 rapid are in 2006 cateva victorii cu echipe mai mici decat borusia dortmund sau schalke cele cu care am jucat noi:) si dinamo o victorie (1 singur meci) cu leverkusen, dupa 90 am batut numarul 1 in lume pe valencia, uite ca n`am batut din italia sau germania da am batut din spania sau anglia, cate victorii are dinamuye sau rapid cu echipe din spania sau anglia? :)) va place sa visati frumos, cautati orice scuze penibile ca sa mai lingeti ranie , sa va mai alungati din frustrari dar adevarul ca o singura echipa din romania exista in europa, aia e steaua, voi sunteti inexistenti, an de an plangeti:)))

saviola2_8
saviola2_8  •  14 Decembrie 2011, 10:34
Postat de blasfemie pe 14 Decembrie 2011, 08:53

iesiti pe strada o p**a :)) iara vorbiti inainte de meci ca bateti,va calificati etc si o luati pe coaja:)) ia spuneti-mi si mie marea echipa steaua reprezentanta de seama in cupele europene a Romaniei dupa semifinala din cupa uefa,a ajuns mereu in grupele europa league,de acord,jucand nu echipe de 2 lei,dar odata ajunsa in grupe a terminat mereu pe ultimele 2 locuri,de multe ori fara nicio victorie in grupa,cu una singur maxim......deci simbolulu Romaniei in europa nu s-a califcat in ultimii 4 din grupele EL....deci ce performanta e sa ajungi in grupe dar sa nu te califici mai departe?Ca sa nu mai spun ca steaua are vreo 2 victorii in ultimele 30 si ceva de meciuri in grupele UCL sau EL.

steaua a jucat de 4 ori in grupele UEFA asta e a 5-a oara, o data a terminat pe locu 1 , o data pe 2 , o data pe 3 si o data 4, deocamdata in a 5-a particpare sunt pe locul 3 cu sanse bune pt locul 2, steaua din 4 participari in europa league de 2 ori a trecut de grupe , si da aveam 100 de infrangeri in ultimle 100 de meciuri, dar stii de ce? pentru ca srpe deosebire de altii care privesc la tv si stau si comenteaza ca si vulpea aia care zice de strugusir ca`s acri , noi jucam in europa in grupe an de anu , noi nu iesim de preliminarii scosi de cine stie ce anonimi.Cu bune cu rele, ca sa fii slab ca sa pierzi trebuie mai intai sa existi, voi sunteti INEXISTENTI.Muriti de ciuda , e perfect:)

Vezi toate comentariile (15)
Comentează