INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ASTRA - AUSTRIA VIENA 2-3

Șumudică a făcut show și după meciul cu Austria Viena: "Spectatorii m-au făcut mândru" :))

Șumudică a făcut haz de necaz // FOTO Alex Nicodim
Șumudică a făcut haz de necaz // FOTO Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 septembrie 2016 00:00

Șumudică a tras concluziile meciului cu Austria Viena, a dat vina pe arbitraj și a dezvăluit de ce l-au impresionat cei 1.600 de fani din tribune.

- Domnule Șumudică, debut în grupele Europa League cu un eșec.
- Așa a fost să fie. Le-am făcut cadouri, din păcate. Le-am făcut cadou un penalty, am luat gol dintr-o lovitură liberă, și-am primit și-un alt gol de Champions League. Au fost reprize diferite, dar îmi felicit jucătorii, care la final erau supărați.

- Au fost alături de Astra și aproape 2.000 de spectatori.
- Doar atâția au fost? Sunt obișnuit ca pe la alte echipe să se declare mai mulți și când joacă Astra cât mai puțin. N-are nimic. Le mulțumesc că au venit la stadion, chiar dacă au fost puțini. Cea mai mare realizare din acest meci e faptul că în minutul 85 toți spectatorii s-au ridicat în picioare și au început să scandeze "Astra, Astra!". Asta m-a făcut să fiu mândru.

- Cum i-ați găsit pe băieți după perioada în care ați fost suspendat?
- Am venit abia de două zile la echipă. Trebuie să ne recăpătăm dorința de joc și cu siguranță vom crește de la meci la meci. Avem mult de muncă, dar o să vedeți că Astra redevine echipa care a fost în sezonul trecut!

- Ce i-ați spus lui Alibec în timpul meciului când l-ați chemat la margine?
- Că e cel mai bun atacant din Liga 1! Alibec e cel mai bun din țară la ora actuală, din punctul meu de vedere nu există vârf de atac ca el în România.

- Cum vi s-a părut arbitrajul?
- Cred că am avut penalty în minutul 84 la Alibec. A avut prim-planul la acea fază și eu cred că se impunea lovitură de la 11 metri. M-am obișnuit cu decizii controversate, împotriva noastră.

- AS Roma și Viktoria Plzen au terminat la egalitate.
- Am auzit. Nu știu ce o să fie în grupă până la final, abia suntem la început. E jocul rezultatelor, important era dacă plecam cu un meci după acest meci.

"Dacă jucam acest meci acasă, la Giurgiu, cu siguranță altfel era rezultatul pentru că aveam alături de noi foarte mulți spectatori. Așa, îmi pare rău că nu le-am adus o bucurie celor care au venit la meci"
Marius Șumudică, antrenor Astra

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (8)
sexilian
sexilian  •  16 Septembrie 2016, 16:08

radeti putinari ca *** ASTRA merge mai departe,pripasii NO.....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andrei.f
andrei.f  •  16 Septembrie 2016, 13:31

Meciul a fost pierdut datorită uni antrenor incapabil să aşeze jucătorii în teren. Dacă pierzi acasă cu echipa din urna a treia valorică, numai baragladina vorbeşte de calificare, e clar că Astra va ocupa ultimul loc în grupă !

1615275382087697
Yuri Firsov  •  16 Septembrie 2016, 12:48

*** IAR S_A FACUT DE RAS!!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează