INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ASTRA

Șumudică, pe urmele lui Hagi: "Jucătorii merită statui"

Articol de GSP - Publicat marti, 14 februarie 2017 18:34

Pe lângă talentul remarcabil, Gică Hagi a rămas în istoria fotbalului românesc și cu una dintre cele mai tari declarații. "Regele" spunea în 1998 la o conferința de presă dinaintea Campionatului Mondial din Franța că generația sa merită statui.

Acum, Marius Șumudică ceare același lucru pentru jucătorii săi după calificarea în șaisprezecimile de finală ale Europa League. Astra va juca joi împotriva lui Genk, de la ora 20:00.

"Pentru unii dintre noi, şi pentru mine, e meciul carierei, fiindcă e pentru prima oară când ajungem aşa de departe. Suntem în primăvară europeană, avem şansă să ne calificăm şi contează enorm pentru mine, pentru băieţi, pentru club, pentru fotbalul românesc.

Sunt jucători care, probabil, nu vor mai continuă la Astra din vara, la fel şi eu. Şi atunci cu siguranţă e o dublă de totul sau nimic, fiindcă ar fi extraordinar, cred că ar fi ceva senzaţional să mergem mai departe.

La ceea ce s-a întâmplat aici la clubul asta, aceşti jucători merită statui. Să ieşi dintr-o grupa cu Roma. Plzen şi cu Austria Viena, e extraordinar. Dacă ar trece şi de Genk, cred că ar merită toţi să fie cetăţeni de onoare ai acestui oraş şi lumea să vină la stadion", a declarat Șumudică la TV Dolce Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
pfa78
pfa78  •  14 Februarie 2017, 19:29

pai voi il comparati pe Dan Petrescu sau pe Adrian Ilie cu Morais si Budescu. Si da, meritau statui baietii din generatia de aur. Trebuie doar sa vedeti unde suntem azi Oricum lui Budescu nu ii face nimeni statuie intra prea mult bronz.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close