INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - VILLARREAL, JOI, 20:00, PROTV, DOLCESPORT, GSP.RO

Superdezvăluiri la 11 ani de la meciul cu Villarreal: "Se anunțase de o oră că meciul este amânat, oamenii nu plecau acasă"

Articol de GSP - Publicat marti, 27 septembrie 2016 09:37

Au trecut 11 ani de la dubla dintre Steaua și Villarreal în Cupa UEFA (0-0 acasă, 0-2 în deplasare). Petre Marin și Sorin Ghionea își aduc aminte cu emoție de partida care nu s-a mai jucat din cauza unei ninsori ca-n povești.

Suporterii roș-albaștrilor umpluseră Ghencea și au refuzat să plece acasă deși se anunțase că partida nu se va mai juca. Meciul s-a jucat 6 zile mai târziu și s-a terminat la egalitate, 0-0.

"Mi-aduc aminte cu plăcere de acea dublă, însă rezultatul nu ne-a fost favorabil pentru că era o echipă destul de bună la acel moment, printre primele în Spania. Eu cred că noi ne-am ridicat la nivelul acelor partide şi am cnvingerea şi acum că, dacă vremea ne-ar fi ajutat puţin şi am fi jucat partida tur atunci când a nins, cu puţină şansă reuşeam să învingem.

Lumea pe care am văzut-o în tribună atunci m-a impresionat: oamenii dansau dezbrăcaţi, iar afară ningea. Mulţi aveau pancarte cu oraşele din care veniseră. Fanii te obligau să dai mai mult de 100%", a spus Sorin Ghionea.

"Derulând filmul înapoi, să stii că sunt amintiri plăcute, frumoase, chiar dacă n-am iesit bine din acea dublă cu Villarreal. Dar un lucru pozitiv a fost ce s-a întâmplat în tribune: te simţi aşa împlinit când ai în spate mii de suporteri. Îmi amintesc şi acum, se anunţase de aproape o oră ca meciul nu se va mai desfăşura, că se amână pentru o dată ulterioară şi ei nu doreau să părăsească stadionul", a spus și Petre Marin la Digi.

Steaua de la meciul cu Villarreal: Hamutovski - Ogăraru, Rădoi, Ghionea, P. Marin - Oprița, Paraschiv, D. Munteanu, Dică - Diniță, Cristea 

Steaua - Villarreal este joi, de la ora 20:00, în direct la ProTV, DolceSport și liveTEXT pe GSP.RO. 

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (3)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  27 Septembrie 2016, 17:46

prezent si atunci si la 1 zi dupa,si cu valencia,ajax,etc

conj
conj  •  27 Septembrie 2016, 14:00

Imi amintesc de acele vremuri cu nostalgie, atunci aveam era o echipa adevarata a Stelei, jucatorii isi dadeau sufletul pe teren iar ciobanul era mai moderat, nu se baga aiurea in echipa si suporterii sustineau echipa neconditionat. De atunci s-a ales praful iar joi vom vedea cum o echipa formata din jucatori ok, dar antrenati de un amator manelist, vor pierde la pas meciul cu spaniolii.

manutd.steaua
manutd.steaua  •  27 Septembrie 2016, 11:51

Am fost la meci...600km facuti si in urmatoarea saptamana!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează