INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  GENK - ASTRA, AZI, 22:05, PRO TV, DOLCE 1 (ÎN TUR 2-2)

Teixeira e convins că giurgiuvenii pot da lovitura în Belgia, chiar dacă gândul lor e mai mult la campionat: "Prioritar e play-off-ul!"

Articol de - Publicat joi, 23 februarie 2017 00:00

Giurgiuvenii au plecat ieri în Belgia cu gândul la "optimile" Europa League, deși elevii lui Șumudică nu consideră că returul cu Genk este cel mai important din acest an.

Filipe Teixeira a declarat că prioritară e accederea în play-off-ul Ligii 1, dar chiar și așa își dorește victoria în seara asta.

"Returul cu Genk are o miză, însă nu cea mai mare din acest sezon. Cred că mai important e să ajungem în play-off, în campionat. Totuși, suntem foarte încrezători că putem obține un rezultat pozitiv în Belgia. Adversara e puternică, are calitate, mai ale de la mijloc în sus, dar nu se ridică la nivelul lui West Ham sau al Romei", a spus mijlocașul în vârstă de 36 de ani.

”Domnul Niculae? Un învingător!"

În tribunele stadionului din Genk "astralii" vor fi susținuți și de patronul Ioan Niculae, cu care Șumi a decis să facă pace. "L-am rugat pe domnul Niculae din tot sufletul să fie joi alături de echipă și mi-a promis că va face toate eforturile să vină în Belgia. Fiind un învingător, nu putea să aibă lângă el decât un alt învingător. Trebuie să fim în aceeași barcă și să vâslim într-o singură direcție, pentru că e păcat de acești jucători", a spus tehnicianul campioanei.

Continuă?

Marius Șumudică s-a gândit să rămâne și din vară la Astra, în cazul în care patronul clubului și-ar dori lucrul acesta. "Aș semna și mâine prelungirea contractului, dacă șefii și-ar dori să continue cu Șumudică și dacă îmi păstrează lotul. La anul, m-aș bate fără probleme la campionat! Pentru mine, relația cu jucătorii este ceva vital", a declarat Șumi la DigiSport.

"Șumudică a avut nevoie de Astra, dar și Astra a avut nevoie de Șumudică. Cred că doar împreună am scris cea mai frumoasă pagină din istoria acestui club"
Marius Șumudică, antrenor Astra

"Nu trebuie să ne apărăm, ci să mergem să jucăm fotbal! Dacă suntem obosiţi că jucăm din trei în trei zile, atunci să ne lăsăm. Ăsta e fotbalul, aşa joacă majoritatea echipelor mari din campionatele puternice"
Daniel Niculae, la DigiSport

4.00este cota Astrei să se califice în optimile de finală ale Europa League

6.00e cota giurgiuvenilor să câștige meciul din această seară. Belgienii sunt favoriți cu o cotă de 1,60

clipboard01

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
maldini_1986
maldini_1986  •  23 Februarie 2017, 18:28

A trebuit sa caut in subsolul paginii de net sa gasesc informatii despre meciul astrei din seara asta. Nu va mai satura lacomia de a scrie doar de oier si can can. Bravo dle Tolo

blatistu49
blatistu49  •  23 Februarie 2017, 10:05

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

blatistu49
blatistu49  •  23 Februarie 2017, 09:48

de fapt toate victorile lu ASTRA aufost *** la PARIURIbine inteles cu ajut echipelor PLZEN AUSTRIA VIENA ptr cote fbune plus ASTRA a intrat in grupe de mila celor de la WEST HAM care au jucat cu tineretul pe bune ia u la scor dar cota e buna si poate accepta belgienii ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează