INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  AVERTISMENT

Tommy Smith: "Atenţie mare la Unirea Urziceni!"

Articol de - Publicat miercuri, 17 februarie 2010 00:00

Fostul jucător al lui Liverpool, Tommy Smith, i-a îndemnat pe elevii lui Rafa Benitez să n-o ia de sus pe Unirea Urziceni, adversara de mîine, din "16"-imile Europa League.

 

Acum editorialist la cotidianul local " Liverpool Echo", Smith a făcut o comparaţie între confruntarea cu Unirea şi eliminarea suferită de Liverpool în Cupa Angliei, în faţa modestei Reading: "Calificarea părea floare la ureche, chiar şi după remiza de acasă. Dar la rejucare ne-au bătut. Aşa că e bine să fim foarte atenţi dacă nu vrem să avem din nou o surpriză neplăcută".

El crede că nu-i de glumă cu românii: "Urziceni va fi fericită să joace pe Anfield. E o echipă bună şi a ratat de puţin calificarea în optimile Ligii Campionilor. A te considera deja calificat ar fi o prostie".

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (3)
 •  17 Februarie 2010, 15:17

ce frumos visezi man :))... uimirea nu o sadea nici un gol la Liverpool... prevad ca nici cei de acolo nu or sa se omoare cu firea... bat cu 1-0 sau 2-0 si joaca lejer de primavara... daca ar fi dupa mine as spera sa bata cu un 3 sau 4-0 sa nu cumva sa aiba problem in mocirla din ghencea... ca la ce vreme e afara.. sigur gazonul o sa fie praf... Liverpool YNWA!!!

 •  17 Februarie 2010, 13:58
Postat de pe 17 Februarie 2010, 13:42

Cred ca va fi o atentie foarte mare si un minim 2-0 pentru Liverpool.

O sa fie 2-2 dupa ce Unirea o sa conduca cu 2-0 in minutul 30.

 •  17 Februarie 2010, 13:42

Cred ca va fi o atentie foarte mare si un minim 2-0 pentru Liverpool.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează