INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  AJAX - STEAUA

TOP 3 cei mai periculoşi jucători din lotul lui Ajax » Care crezi că este cel mai important

Articol de GSP - Publicat luni, 24 decembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 24 decembrie 2012 18:32

Steaua visează să înfrunte Chelsea în optimile Europa League, dar pînă atunci elevii lui Laurenţiu Reghecampf trebuie să treacă de Ajax

Maşina de goluri a lui Frank de Boer este o formaţie care cîştigă foarte multe meciuri graţie unui atac foarte puternic, însă defensiva este destul de uşor de depăşit.

Cei mai importanţi oameni ai "lăncierilor" sînt Eriksen, Siem de Jong şi Viktor Fischer. Chiar dacă sînt foarte tineri, cei trei au stîrnit deja interesul mai multor formaţii importante din Europa. 

Christian Dannemann Eriksen - danezul de la mijlocul terenului este deja o certitudine. Acesta a impresionat pe toată lumea cu tehnica sa, dar şi pentru că apare deseori în situaţii bune de a înscrie. Are doar 20 de ani şi a reuşit în acest sezon 4 goluri pentru Ajax. Este cotat de transfermarkt la 16 milioane de euro şi a intrat în vizorul unor echipe precum Liverpool, Manchester United sau Juventus. 

Siem de Jong - este "decarul" şi totodată căpitanul lui Ajax. În vîrstă de 23 de ani, de Jong este şi el urmărit de mai multe nume importante din Europa, fiind un jucător care înscrie destul de des, deşi nu este vîrf, ci doar mijlocaş.  Este cotat la 6,5 milioane de euro şi are în acest sezon 7 goluri pentru "lăncieri". 

Viktor Fischer - danezul din atacul celor de la Ajax are doar 18 ani, dar are şanse tot mai mici ca vîrsta de 20 de ani să îl prindă tot în tricoul olandezilor. Este cotat la 500.000 de euro, însă a primit foarte multe oferte de la echipe precum Manchester United pe sume importante, însă Ajax a decis să îl mai păstreze. Are 3 reuşite în acest sezon.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (48)
gymd
gymd  •  25 Decembrie 2012, 15:12

dar te las in lumea tea, SINGURA EKIPA CARE A FOST MANCATA DE PROPRII SPONSORI :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :)))))))))))))))))))))))))))))))))))) VAU DAT LA TEMELII BANCA , MULTUMIM BANCA ROMANA

gymd
gymd  •  25 Decembrie 2012, 15:08

Continuare: din 2006 pana incoace :)))))))))))))))))) ca eu numai imi amintesc :)))))))))))))))))))))))))))))))))

one_million
one_million  •  25 Decembrie 2012, 15:04
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

ce tu nu ?

Vezi toate comentariile (48)
Comentează