INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  AUSTRIA VIENA

UEFA a sancţionat Austria Viena cu două jocuri cu porţile închise. Unul e cu suspendare

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 februarie 2010 00:00

UEFA a sancţionat, vineri, gruparea Austria Viena cu disputarea a două meciuri de pe teren propriu cu porţile închise, dintre care unul cu suspendare, pentru incidentele petrecute la 3 decembrie 2009, într-o întâlnire cu Athletic Bilbao (0-3), din faza grupelor a Ligii Europa, informează AFP, preluată de Mediafax.

"Comisia de disciplină a UEFA a sancţionat FK Austria Viena cu disputarea a două meciuri cu porţile închise şi cu 20.000 de euro amendă după incidentele din Liga Europa. Cel de al doilea joc este cu suspendare într-o perioadă de probă de doi ani", se arată în comunicatul forului european.

Meciul a fost întrerupt timp de 20 minute, după ce fanii austrieci au aruncat cu torţe şi au invadat terenul de joc. Clubul din Viena poate face recurs în termen de trei zile de la primirea notificării în scris a deciziei.  Austria Viena a fost eliminată din Liga Europa la finalul grupei L.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează