INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  MAFIA PARIURILOR

Un Serdar cu surprize » Arbitrul care a arbitrat Astra cu Genk e bănuit de legături cu mafia pariurilor

Serdar a fost, în 2008, la 23 de ani, cel mai tânăr arbitru din fotbalul profesionist olandez
Serdar a fost, în 2008, la 23 de ani, cel mai tânăr arbitru din fotbalul profesionist olandez

Articol de - Publicat sambata, 25 februarie 2017 00:00

Arbitrul olandez Serdar Gözübüyük, 31 de ani, ar fi avut legături cu mafia pariurilor, ar fi trucat două meciuri și a fost anchetat pentru că juca poker cu fotbaliștii.

Acest olandez cu origini turce, care a protejat-o pe Genk în fața Astrei, are mai multe semne de întrebare de-a lungul carierei.

În 2015, în timpul procesului de la Bochum, deschis împotriva mafiei pariurilor din fotbal și care a dezvăluit peste 200 de meciuri trucate în Europa între 2009 și 2010, a apărut și numele Serdar Gözübüyük.

Un infractor batav cunoscut drept "Paul cel Roșu", anchetat în acest dosar-mamut, a susținut că arbitrul din Haarlem a aranjat două partide în 2009, în liga secundă a Țării Lalelelor: Veendam - Helmond (0-0) și Sittard - Cambuur (1-2). Totuși, după ce Serdar a dezmințit, "sunt nevinovat, nu-l cunosc pe individ", federația (KNVB) l-a sprijinit pe "central" și n-a fost acuzat.

Deși autoritățile l-au văzut în 2011 în compania lui "Paul cel Roșu" într-un club de noapte unde erau organizate turnee de poker ilegale.

Nu era prima oară când Gözübüyük era suspectat. În 2011, Comisia de Integritate a KNVB l-a cercetat după ce a primit mai multe apeluri care susțineau că arbitrul joacă poker cu fotbaliști din Eredivisie. Nu a fost sancționat nici atunci. Și nici când s-a descoperit că avea un "part-time job" la o firmă ce sponsoriza clubul FC Utrecht.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  25 Februarie 2017, 09:56
Postat de chronic pe 25 Februarie 2017, 09:15

steaua a fost furata in fiecare meci din europa si nu ati mai facut circ. sa nu uitam penaltiul cu villareal

La echipa sateasca din Mogosoaia te referi? Da aia sunt furati meci de meci pe toate fronturile. Si cand castiga sunt furati noroc cu gigi ca e om credincios .

juliusmad
juliusmad  •  25 Februarie 2017, 09:50

pai si sumibet pariaza in continuare chiar daca a fost suspendat.

blatistu49
blatistu49  •  25 Februarie 2017, 09:39
Postat de chronic pe 25 Februarie 2017, 09:15

steaua a fost furata in fiecare meci din europa si nu ati mai facut circ. sa nu uitam penaltiul cu villareal

baa Villareal a jucat la misto depuneau mintea cu ei era dezastru cu actuala FCSB

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close