INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  NAPOLI - STEAUA, MÎINE, 22:05, PRO TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Unul dintre arbitrii care vor oficia la Napoli-Steaua i-a ajutat pe roş-albaştri să prindă primăvara europeană în 2006 » Asistent pro-Steaua

Articol de - Publicat marti, 14 decembrie 2010 00:00

UEFA a delegat la meciul cu Napoli o brigadă din Cehia. Unul dintre tuşieri i-a ajutat decisiv pe stelişti în 2006, în partida cu Dinamo Kiev


Steaua va fi arbitrată la Napoli de o brigadă din Cehia, condusă de Pavel Kralovec. Din două partide arbitrate pînă acum de "centralul" de 33 de ani, roş-albaştrii nu au pierdut nici una.

Prima întîlnire a fost în 2006, în preliminariile Ligii Campionilor, la victoria cu 3-0 în faţa slovenilor de la Hit Gorica. Anul trecut, în grupele Europa League, cu Kralovec la centru, Steaua a făcut 0-0 pe teren propriu cu Sheriff Tiraspol. În urma rezultatului, Cristiano Bergodi a fost demis de Becali.

Un alt component al brigăzii ce va oficia în Italia, tuşierul Miroslav Zlamal, a fost în centrul unui scandal la Steaua - Dinamo Kiev 1-1, din grupele Ligii Campionilor, în 2006. El a anulat două reuşite ale ucrainenilor. Prima dată a semnalizat un fault asupra lui Goian, intervenind peste arbitrul de centru, iar apoi a semnalizat eronat ofsaid la un gol corect marcat de Dinamo.

Cu punctul cîştigat, roş-albaştrii au mers în primăvara europeană. În acea perioadă, ziarele din Ucraina au scris că tuşierul ar fi primit din partea conducerii din Ghencea 200.000 de euro pentru a o favoriza pe Steaua!


4
a fost nota acordată de gsp tuşierului Zlamal în urma prestaţiei din meciul Steaua - Dinamo Kiev

Gigi dă 5.000 de euro pentru calificare
Patronul Stelei a anunţat bonusurile echipei în cazul calificării în primăvara europeană: "Jucătorii au primă de 5.000 de euro dacă vor trece mai departe. Ei au mai luat alţi 5.000 şi că au ajuns în grupe. Clubul va încasa cam 3,5 milioane de euro dacă mergem mai departe. Fotbaliştii trebuie să înţeleagă că nu mai sînt banii de altădată acum!".

"Gardoş fundaş!"
Miodrag Belodedici e de părere că Lăcătuş trebuie să-l folosească pe Gardoş stoper în meciul cu Napoli. "Îmi place de el, e un fotbalist de viitor. Stă bine pe picioare şi îşi anticipează foarte bine adversarul. Cred că el ar trebui folosit fundaş central, nu închizător!", a spus Belo. La un meci-şcoală disputat duminică, tehnicianul stelist a jucat cu Gardoş atît închizător, cît şi stoper.

"Napoli se califică!"
Ladislau Boloni îi vede pe italieni favoriţi la calificare în primăvara europeană. "Dacă ar fi să aleg cu mintea, şi nu cu inima, aş alege Napoli. Pe stelişti îi aşteaptă o presiune fantastică, napoletanii au un public extraordinar. Pentru a avea vreo şansă, Steaua trebuie să atace. Dacă roş-albaştrii sînt puternici, ei trebuie să facă jocul care ne-a adus rezultate, nu să se apere!", a mărturisit tehnicianul.

Inbox:

- Aurelio De Laurentiis, preşedinte Napoli: "Îi aştept pe fanii români cu braţele deschise. Nu vor fi deloc probleme, veţi vedea. Iar cu domnul Becali voi mînca la prînz".
- Steliştii ajung în această după-amiază la Napoli. Delegaţia română va fi extrem de bine păzită şi, în afara antrenamentului oficial, nimeni nu va părăsi hotelul în care va fi cazată echipa.
- Clubul din Ghencea a vîndut doar 150 de bilete din cele 3.000 puse în vînzare la casele de la stadion. Steaua mai aşteaptă cîteva sute de suporteri şi din Italia.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (5)
de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  14 Decembrie 2010, 11:24
Postat de alpin pe 14 Decembrie 2010, 08:43

A fost cel mai clar furt di cupele europene! Valabilitatea acelor doua goluri era vizibila de pe planeta Marte!!!

De meciul tur nu zici nimica bre cand mafiotul de polonez a tras-o rau de tot cu napoletanii? Ai creierul la criogenat.

de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  14 Decembrie 2010, 11:17

@alpin Adevarat ai inviat "alpin".Unde ai fost 4 ani de zile? Ti-ai decongelat creierul in perioada asta? Scandalul e mai mare acuma decat in 2006.

alpin
alpin  •  14 Decembrie 2010, 08:43

A fost cel mai clar furt di cupele europene! Valabilitatea acelor doua goluri era vizibila de pe planeta Marte!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează