INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FC VASLUI - SPORTING, AZI, 20:00, SPORTRO ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Vasluiul speră la victorie » Sporting vine cu rezervele!

Articol de - Publicat joi, 03 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 03 noiembrie 2011 00:13

Vasluienii au motive să spere la un rezultat bun după ce portughezii au anunţat că vor menaja mai mulţi oameni importanţi


"Sînt cei mai buni din această grupă. Un punct ar fi extraordinar în faţa unei echipe de asemenea calibru", îi lăuda Viorel Hizo pe cei de la Sporting. Dar tehnicianul de 64 de ani a primit o veste excelentă înaintea partidei din această seară! Deja calificat după doar 3 partide, Domingos Paciencia va utiliza mai mulţi fotbalişti care au prins mai rar primul "11" în acest sezon.

Faţă de meciul tur de la Lisabona, Paciencia va folosi 5 nume noi! Alberto Rodriguez va juca în centrul defensivei după ce căpitanul Anderson Polga nici măcar nu a făcut deplasarea în România, iar Bojinov are şanse mari să fie folosit titular în atac pentru prima oară în acest sezon de Europa League, conform presei portugheze. De asemenea, Capel şi Pereirinha, titulari la Lisabona, vor fi menajaţi. Chiar şi golgeterul Van Wolfswinkel va fi rezervă mîine!

Al treilea 2-0?
Echipele româneşti s-au mai întîlnit în două "duble" cu Sporting Lisabona, prin Dinamo şi Poli Timişoara, la începutul anilor '90. La fel ca în partida cu Vasluiul de acum 2 săptămîni, lusitanii s-au impus la Lisabona, dar în meciurile retur, Dinamo şi Poli au cîştigat, de fiecare dată, cu 2-0. Dacă roş-albii, al căror secund era chiar Hizo, au mers mai departe, cedînd în Portugalia cu doar 0-1, bănăţenii au părăsit competiţia, după 0-7 în prima manşă!

Paciencia îl poate depăşi pe Boloni
Portughezii sînt în faţa unui record, dacă se vor impune diseară: cinci victorii consecutive în competiţiile europene! În acest sezon au reuşit deja 3 în această grupă, plus una în play-off, la fel ca în sezoanele 1963-1964 (antrenor Anselm Fernandez), 2001-2002 (Ladislau Boloni), 2004-2005 (Jose Peseiro) şi 2010-2011 (Paulo Sergio).

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (5)
opensource
opensource  •  03 Noiembrie 2011, 19:27
Postat de transilvanialibera pe 03 Noiembrie 2011, 02:06

sa sune porumboiu la craciunescu .....pentru arbitri corecti

mai bine sunam la mamele iobagilor romani si sa spalam mizeria ungureasca din tara! ;-))

inima_de_caine
inima_de_caine  •  03 Noiembrie 2011, 16:26

Sporting vine cu rezervele? Păi... pe la noi, în astfel de cazuri, s-a vorbit de desconsiderarea competiţiei, de noncombat şi s-au cerut vehement fel de fel de pedepse... Bine că nu s-a luat concret nici o măsură, c-altfel poate ne dezafiliau ăştia de la UEFA! :))

shumi_panco_gool
shumi_panco_gool  •  03 Noiembrie 2011, 06:24

bafta vasluiului!! sa speram la un meci frumos si la o victorie care sa ii apropie pe vasluieni de calificare!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează