INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  SLASK WORCLAW - RAPID, AZI, 21.00, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Vedeta lui Slask, Johan Voskamp: "Ar fi o ruşine să ne elimine Rapidul"

Johan Voskamp. Sursa foto: ad.nl
Johan Voskamp. Sursa foto: ad.nl

Articol de GSP - Publicat joi, 18 august 2011 00:00 / Actualizat joi, 18 august 2011 12:55

Polonezii consideră că au avut noroc la tragerea la sorţi cînd au dat peste Rapid, considerîndu-i pe români o trupă de bătut. Slask Worclaw - Rapid, azi, ora 21:00, TVR 1 ;i liveTEXT pe GSP.RO.

"Sînt sigur că fanii noştri vor fi mîndri de noi chiar şi dacă nu ne calificăm în grupe, însă am ajuns atît de departe în competiţie şi ar fi ruşinos să o părăsim tocmai acum. Avem în faţă o oportunitate uriaşă, trebuie să eliminăm Rapidul!", a spus conform unui articol publicat azi în presa din Polonia olandezul Johan Voskamp, vîrf de 1,93 metri înălţime, cel mai bine cotat fotbalist din lotul lui Slask.

În sezonul trecut, la Sparta Rotterdam, Voskamp a marcat de 29 de ori în 31 de meciuri! A ajuns la Wroclaw în iulie şi a reuşit deja două goluri în tot atîtea meciuri. Ziariştii polonezi notează însă că Voskamp acuză o uşoare accidentare şi că sînt şanse ca atacantul de 26 de ani să înceapă azi doar de pe banca de rezerve.

"În locul lui Răzvan, i-aş cere sfaturi tatălui"
Antrenorul celor de la Slask, Orest Lenczyk, consideră că unul dintre marile atuuri ale rapidiştilor e faptul că tatăl lui Răzvan Lucescu este un antrenor de talie mondială. "Dacă aş fi avut şi eu un tată care antrenează la Şahtior Doneţk cu asemenea rezultate precum Mircea Lucescu, i-aş cere şi eu sfaturi. Probabil, mi-ar fi mai uşor înaintea meciurilor", a declarat Lenczyk în presa poloneză.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (46)
cure1986
cure1986  •  19 August 2011, 22:04

forza rapid....

cure1986
cure1986  •  19 August 2011, 22:00

Rapid bate cu 3-0 la Timisoara unde or sa fie peste 5000 de spectatori.....sunt sigur ca de la Bucuresti or sa plece o parte foarte mare din galeria rapidului care este impresionanta nu numai pe Giulesti cum zice toata lumea.Galeria Rapidului este extraordinara ori unde merge...ii astept pe Rapidisti la Roma dupa ce se califica in grupe daca am noroc sa pice cu Lazio!!!Forza Rapid. P.S Dupa Rapid nu exista viata!!!

bd_pinto
bd_pinto  •  19 August 2011, 13:23

baietzii nu shtiu ce i-a lovit pe terenu lor :))))))) stati sa venetzi in romania ... :)))) sa va invatzam fotbal ! ciocu mic si joc de glezne polacule .... e mai smeker puriu de pancu de 100 de ori ...

Vezi toate comentariile (46)
Comentează