INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ZENIT - ALKMAAR 5-0

VIDEO Adin, dva, tri, cetîre, piati! Pentru a treia oară în ultimele 5 jocuri în toate competițiile, echipa lui Lucescu a dat 5 goluri fără să ia vreunul

Articol de - Publicat sambata, 01 octombrie 2016 00:00

Zenit a făcut o altă demonstrație de forță în Europa League, dezintegrând-o joi pe Alkmaar (5-0).

Ofensiva dezlănțuită a echipei lui Mircea Lucescu a condus la stabilirea unui record istoric pentru cluburile rusești: prima victorie la cel puțin 5 goluri diferență în grupele unei competiții europene!

Giuliano, noul lider

"Am jucat foarte bine și nu le-am dat nicio șansă. Am studiat atent adversarul și ne-am folosit de slăbiciunile sale ca să înscriem", a declarat satisfăcut antrenorul român. Repetiția perfectă pentru derby-ul cu Spartak, de mâine, l-a avut iarăși protagonist pe Giuliano. Brazilianul adus de Il Luce a dat un gol și a contribuit decisiv la alte 2 contra olandezilor. În total, are 8 goluri și 7 assisturi în 9 partide la Zenit și începe să-l facă uitat pe conaționalul Hulk prin importanța deosebită în teren.

Lucescu nu și-a menajat niciun titular, iar singura veste proastă este accidentarea lui Djordjevici, dus la spital cu probleme mari la genunchi, Zenit jucând în 10 oameni în ultimele 25 de minute.

9 goluria marcat Zenit în primele două etape. E cea mai ofensivă echipă din toate cele 12 grupe

33 de goluria reușit echipa lui Mircea Lucescu în 12 partide: 8 victorii, 4 remize și 9 goluri primite în toate competițiile

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează