INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  VIKTORIA PLZEN - ASTRA 1-2

VIDEO Astra aduce prima victorie românească în grupele Europa League în acest sezon! Alibec, în centrul atenției

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 20 octombrie 2016 16:58

Astra s-a impus pe terenul cehilor de la Viktoria Plzen cu scorul de 2-1, în al treilea meci din grupele Europa League și este pe locul trei în grupa E, cu 3 puncte.

liveTEXT/VIDEO » Viktoria Plzen - Astra 1-2
Horava '86/Alibec '41, Horava '65 (autogol)

Program grupa E:

3 noiembrie: Astra - Viktoria Plzen; Austria Viena - AS Roma
24 noiembrie: Austria Viena - Astra; AS Roma Viktoria Plzen
8 decembrie: Astra - AS Roma;  Viktoria Plzen - Austria Viena

Clasament grupa E:

1. AS Roma 5p 8-4
2. Austria Viena 5p 6-5
3. Astra 3p 4-8
4. Viktoria Plzen 2p 2-3

Astra a deschis scorul cu patru minute înainte de pauză, prin Denis Alibec, care a controlat excelent balonul primit de la Budescu și l-a învins pe Kozacik cu un șut de la marginea careului mic.

Campioana României și-a majorat avantajul în mniutul 64, când Horava a deviat în propire poartă un șut expediat de la distanță de același Denis Alibec.

Cehii au primit ușor penalty cu aproximativ cinci minute înainte de final, la o intrevenție a lui Gerlado Alves. Silviu Lung a respins inițial execuția de la 11 metri a lui Horava, dar fotbalistul cehilor a revenit și a trimis în poartă din a doua încercare.

Portarul Astrei a mai avut o intervenție salvatoare în minutul 88, la un șut expediat de la marginea careului de Kovarik, iar Astra a bifat primul succes românesc din acest sezon, în grupele Europa League.

Echipele româneşti sunt neînvinse în ultimele 9 dispute cu reprezentantele Cehiei, înregistrând 7 victorii şi 2 remize.

Echipele de start:

Astra: Silviu Lung jr. - Săpunaru, Geraldo Alves, Fabricio - J. Morais, Takayuki, Fl. Lovin, Boubacar, Lazici - Alibec, Budescu

Viktoria Plzen: Kozacik - Reznik, Hejda, Baranek, Limbersky - Petrzela, Kace, Horava, Zeman - Duris, Bakos

 
 

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (103)
aius
aius  •  21 Octombrie 2016, 23:58

Felicitari,Astra!

itrobert
itrobert  •  21 Octombrie 2016, 08:06
Postat de tonyys pe 21 Octombrie 2016, 07:48

La dinamo e moarta purceaua un cotet si ñu e sigue ca scapa de retrogradare,dar PE dinamovisti ii doare de Steaua,viitoarea campioana a romaniei si calificata un primavera europeana - se va sparge la un momento dar ghinionul DIN Europa -2 bare cu zurich,bara si 11m claro neacordat cu Villareal.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tonyys
tonyys  •  21 Octombrie 2016, 07:48

La dinamo e moarta purceaua un cotet si ñu e sigue ca scapa de retrogradare,dar PE dinamovisti ii doare de Steaua,viitoarea campioana a romaniei si calificata un primavera europeana - se va sparge la un momento dar ghinionul DIN Europa -2 bare cu zurich,bara si 11m claro neacordat cu Villareal.

Vezi toate comentariile (103)
Comentează