INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ASTERAS - SPARTA 1-1

VIDEO Capu-n nori! Goian a greșit la golul cehilor și era să dea autogol în final

Goian, în galben, n-a fost în cea mai bună dispoziție contra cehilor
Goian, în galben, n-a fost în cea mai bună dispoziție contra cehilor

Articol de - Publicat sambata, 19 septembrie 2015 00:00

Utilizat pe toată durata partidei, în centrul defensivei lui Asteras, ”tricolorul” s-a dovedit un real pericol pentru propria echipă.

Căpitanul lui Asteras în acest sezon, Dorin Goian nu s-a ridicat la înălțimea așteptărilor joi seară, în confruntarea cu Sparta Praga (1-1). Dacă grecii n-au scos decît o remiză, deși au condus pe tabelă încă din minutul 2, aproape o oră, e și vina "tricolorului".

VIDEO: Vezi AICI golurile!

La golul egalizator al cehilor (56), apărătorul lui Asteras a adormit pe linia careului de 6 metri. Iar Lafata, venit din spate, a reluat în plasă chiar de lîngă el balonul centrat la firul ierbii de pe flancul drept.

Spre finalul întîlnirii, același Goian era să le ofere victoria pe tavă cehilor, la care fostul atacant al Astrei, Kehinde Fatai, a intrat în minutul 66. Suceveanul a pus capul la un șut expediat de oaspeți și era cît pe ce să-l păcălească pe propiul portar, Kosicky.

70%din pasele lui Goian (19 din 27) au ajuns la coechipieri. N-a comis nici un fault!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează