INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ADVERSARI

VIDEO Cum s-au descurcat adversarii Stelei în weekend! Zurich, singura care a câștigat » Rusescu, decisiv la Osmanlispor

Articol de GSP - Publicat luni, 29 august 2016 10:40

Adversarele Stelei din grupele Europa League n-au pierdut în ultimul weekend. Două dintre ele au remizat, iar Zurich continuă parcursul excelent.

Zurich s-a impus pe terenul lui Schaffhausen, scor 1-3. Scorul a fost dechis în minutul 11, când Luis a înscris în propria poartă.

În minutul 51 albanezul Sadiku a făcut 2-0, însă 18 minute mai târziu gazdele au revenit în joc și au redus din diferență.

Oaspeții au mai punctat o dată în minutul 89 și ajung la 16puncte în 6 etape.

Remize pentru Villarreal și Osmanlispor

Villarreal a terminat la egalitate cu Sevilla, scor 0-0. Partida a fost condusă de oaspeți, însă adversara Stelei a avut ocaziile importante.

VIDEO

Mai mult, Sevilla n-a tras nici un șut pe spațiul porții pe parcursul celor 90 de minute, însă putea marca în minutul 89 când Sarabia a lovit bara.

Și Villarreal a lovit bara în minutul 60 după un șut al lui Trigueros. Sergio Rico, Bruno și Soriano au avut și ei niște ocazii mari, în timp ce lui Rafael Santos Borre i s-a anulat pentru ofsaid un gol marcat în minutul 42.

Villarreal are două puncte după două etape în Spania. A remizat cu Granada, 1-1 în prima rundă.

Pasă de gol pentru Rusescu

Cu Raul Rusescu titular, Osmanlispor a terminat la egalitate cu echipa lui Bogdan Stancu, Genclerbirligi, scor 2-2.

VIDEO

Primul care a ieșit la rampă a fost Rusescu. Acesta a pasat excelent în minutul 9, când Delarge a înscris pentru 1-0. Avea să fie 2-0 în minutul 16, când Guven a marcat.

Gencler a redus din diferență în minutul 43, iar Bogdan Stancu a marcat din penalty în minutul 65. Osmanlispor rămâne fără victorie după primele două etape, având două puncte.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
flintstone
flintstone  •  29 August 2016, 13:06

albanezu Sadiku joaca pe gsp, nu mai mintiti lumea

Vezi toate comentariile (1)
Comentează