INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  BOTOȘANI - ȚKHINVALI 1-1

VIDEO+FOTO Locul 8 din România = Locul 4 din Georgia » Cu gîndul la Legia, Botoșaniul a obținut doar un egal rușinos, 1-1 cu Țkhinvali

Foto: Ionuț Tabultoc +16   FOTO
Foto: Ionuț Tabultoc

Articol de GSP - Publicat joi, 02 iulie 2015 21:58

FC Botoșani era mare favorită în fața georgienilor de la Țkhinvali, însă a obținut doar un egal pe teren propriu, scor 1-1, în prima manșă a turului 1 preliminar al Europa League.

Moldovenii au început deciși partida, iar Martinus a avut șansa golului încă de la prima fază de atac, dar șutul său s-a dus peste poartă. Croitoru s-a apropiat și mai mult de gol în minutul 16, dar a trimis puțin pe lîngă. Cinci minute mai tîrziu a picat și golul mult așteptat, Ivanovici reluînd spectaculos din centrul careului.

Click aici pentru VIDEO!

Echipa lui Leo Grozavu a continuat să controleze jocul și a mai ratat o ocazie prin Costin, al cărui șut de la mare distanță a fost respins în corner.

Loviți după pauză

Botoșănenii au dormit însă în ghete în startul reprizei secunde, iar Kacearava a făcut de rîs defensiva și a înscris cu o deviere din șase metri, după o neînțelegere între fundași și portarul Iliev.

Ocaziile au curs la poarta lui Nadiradze, însă Ivanovici (64) și Roman (79) n-au putut să-și readucă echipa în avantaj. Zidul defensiv a rezistat și în cele patru minute de prelungiri.

Egalul smuls la Botoșani îi face pe georgienii cu nume greu de pronunțat favoriți la calificarea în turul 2, unde Legia Varșovia își așteaptă liniștită adversarul.

Returul va avea loc joia viitoare, în Georgia, de la ora 19:00, pe DigiSport și liveTEXT pe GSP.RO.

Echipele de start

FC Botoșani: P. Iliev - Dimitrov, Cordoș, Plămadă, Browne - R. Costin, Vașvari - Ivanovici, Croitoru, Martinus - Hadnagy

FC Țkhinvali: Nadiradze - Țerțvadze, Kilasonia, Kakubava, Baciașvili - Kardava, Ginauri, Lekvtadze - Ivanișvili, Kacearava, Ţaţkrialaşvili

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (128)
doru5
doru5  •  03 Iulie 2015, 07:58

Pacat !!!!

redshow
redshow  •  03 Iulie 2015, 06:57

Modest ***....pe noi ne bateau aia grav !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ultras.nationalist
ultras.nationalist  •  03 Iulie 2015, 03:07

@zecs93 am inteles ca giorgienii sunt campioni mondiali pe terenuri sintetice

Vezi toate comentariile (128)
Comentează