INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ASTRA - ROMA, AZI, 20:00, TV DOLCE, LIVETEXT PE GSP.RO

VIDEO + FOTO Un rapidist a făcut show pe Arena Națională înainte de Astra- Roma: "Sper să câștige Astra, iar la anul să meargă Rapid în Europa"

Foto: Alin Grigore +1   FOTO
Foto: Alin Grigore

Articol de - Publicat joi, 08 decembrie 2016 17:38

Un român a făcut spectacol la casele de bilete de la Arena Națională, înaintea meciului pe care Astra îl va disputa în această seară împotriva lui AS Roma, în grupele Europa League.

Acesta a venit la stadion cu un fular al Rapidului la gât, alături de un banner cu AS Roma. Culmea, nehotărâtul fan a declarat că va fi fanul Astrei la meciul de pe Arena Națională din această seară.

"Sunt și cu Rapidul și cu Roma și cu Astra. Sper să câștige Astra în seara asta, iar la anul să meargă Rapidul în Europa, să vină un sponsor bun să ne scoată din belele. Astra, Roma și Rapid sunt echipe frumoase."

Totuși, chiar dacă era extrem de încrezător, șansele Rapidului să joace în cupele europene sunt inexistente după ce echipa a intrat în faliment.

Acesta a oferit și un pronostic pentru meciul din această seară: "Bate Astra cu 2-1, goluri Săpunaru și Daniel Niculae."

  • Astra- Roma se joacă azi, de la ora 20:00, în direct la TV Dolce și liveTEXT pe GSP.ro 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
para.para
para.para  •  08 Decembrie 2016, 18:43

Mai show fac fanii lui fcsb din redactia acestui tabloid.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close