INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  HAPOEL BEER SHEVA

VIDEO Hapoel Beer Sheva a câştigat dramatic derby-ul din Israel » Tony Nwakaeme şi Elhamed, în centrul evenimentelor

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat marti, 24 octombrie 2017 10:39

Hapoel Beer Sheva şi-a revenit după înfrângerea suferită în faţa celor de la FCSB, scor 1-2, în grupele Europa League, şi a câştigat derby-ul primei ligi din Israel, 2-1, în faţa lui Maccabi Tel Aviv.

Adversara celor de la FCSB a fost privată de serviciile celui mai bun jucător, Ogu, accidentat în partida de joi, împotriva românilor. Maccabi a început tare partida şi a ratat 2 ocazii importante. Meciul părea să ia o turnură nefavorabilă pentru campioana Israelului când Elhamed, fostul jucător al lui Dinamo, a fost eliminat pentru al doilea cartonaş galben, în minutul 20 al partidei. Gazdele au dovedit că sunt eficace pe contraatac şi au marcat un gol splendid, prin Anthony Nwakaeme, în minutul 62, ca doar 6 minute mai târziu Sahar să ducă diferenţa la 2-0. 

Finalul a fost unul dramatic. Oaspeţii au înscris în minutul 89 prin Atzili şi au forţat egalarea, însă defensiva lui Beer Sheva a rezistat eroic.

Partida retur dintre FCSB şi Hapoel Beer Sheva se va disputa joi, 3 noiembrie, de la ora 22:05, şi va putea fi urmărită în direct pe Telekom Sport 1, Pro TV şi liveTEXT pe GSP.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează