INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  GENT - VIITORUL 5-0

Viitorul coriGent » Stop joc pentru băieții lui Hagi, bătuți cu 5-0 la primul meci european

Gabi Iancu, prins între puternicii fundași belgieni
FOTO Ștefan Ciocan (Gent)
Gabi Iancu, prins între puternicii fundași belgieni FOTO Ștefan Ciocan (Gent)

Articol de - Publicat vineri, 29 iulie 2016 00:00

Primul meci european al Viitorului a început pe "Nessun dorma" de Puccini.

Iar celebrul "Vincero" din final părea că-i va motiva pe băieții lui Hagi, care au fost curajoși în primele minute. Însă pasul înapoi i-a costat două goluri!

Mai întâi, Mitrovici, "cap" după un corner (16). Apoi, prin același procedeu, uriașul Coulibaly (37). Care câștigase toate duelurile aeriene până atunci!

Hagi își dăduse, încă de după primul gol, sacoul jos.

Încă trei după pauză

Viitorul, cu dublă ocazie mare ratată la finalul primei reprize, șuturi Marin - Iancu respinse de Rinne, a schimbat în 3-4-3 după pauză. Cu efect tot pentru adversari! Același Coulibaly a făcut 3-0, după ce Matton l-a depășit ușor pe Carp, iar Depoitre a marcat pentru 4-0 și a dat și-o bară!

A cincea reușită a venit imediat, "cap" Neto. Care s-a lovit apoi cap în cap cu Țâru, momente groaznice pe final, cu românul dus direct la spital.

S-a terminat cu un 5-0 egal cu o calificare direct din tur pentru Gent.

Alături de Manea

Jucătorii Viitorului au ieșit la încălzire cu tricouri făcute special pentru fostul lor coleg, Cristian Manea. Tatăl fundașului cedat de constănțeni chiar în Belgia, la Mouscron, a decedat zilele trecute într-un mall din Constanța, la doar 43 de ani.

Brandan și Boli, forfait

Accidentat în cantonamentul sloven, Kevin Boli n-a putut fi recuperat pentru partida de aseară, deși Hagi l-ar fi dorit în primul "11". Ultima lovitură a primit-o chiar de la experimentatul Brandan, care ar fi avut anumite probleme contractuale cu ASA Târgu Mureș.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
tihi
tihi  •  29 Iulie 2016, 13:34

Ati asteptat un alt rezultat????nu cred...Viitorul nu este echipa de Europa...la noi se mentin,ca se poate orice in campionatul nostru: blat,intelegeri intre antrenori si presedinti,compensarea unor echipe ca sa bate pe x,arbitraj selectiv si preferential............................

muzicantu
muzicantu  •  29 Iulie 2016, 11:40

Au vrut sa-l puna la nationala. Antrenor zero. Mitica ce mai zice?

kilimanjaro
kilimanjaro  •  29 Iulie 2016, 10:30

Blatistul Romaniei e acum si rusinea Europei :))))) A luat nota 4, probabil ca se dadeau trei puncte din oficiu, caci nu merita mai mult de 1, cu indulgenta. De-altfel el cred ca e obisnuit cu aceasta nota inca din scoala :))))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează