INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - VILLARREAL, JOI, 20:00, DOLCE, PROTV, GSP.RO

Villarreal bagă rezervele » Antrenorul Fran Escriba a anunţat că va odihni majoritatea fotbaliştilor de bază în meciul cu Steaua

Articol de - Publicat miercuri, 28 septembrie 2016 00:00

Veste bună pentru Steaua: adversara de mâine din Europa League va evolua pe Arena Naţională fără mulţi dintre jucătorii care au au avut statut de titulari în acest start de sezon.

Chiar antrenorul Fran Escriba a dezvăluit în presa spaniolă că va folosi împotriva trupei lui Reghecampf mulți dintre jucătorii care au evoluat mai puţin sau chiar deloc. Printre aceştia: N'Diaye, Bonera, Borre. Italianul Bonera, 35 de ani, n-a mai jucat într-un meci oficial de la jumătatea lunii mai.

Cel mai probabil, Villarreal nu-i va avea în distribuţia de start pe brazilianul Pato şi italianul Sansone. Ultimul e cel mai în formă fotbalist al spaniolilor în acest sezon. A marcat 4 goluri în cele 7 apariţii în tricoul "Submarinului galben". În schimb, meciul cu Steaua e văzut de tehnicianul lui Villarreal ca prilejul perfect pentru a-l reintroduce în circuit pe Cedric Bakambu. Atacantul e refăcut după o accidentare care l-a ţinut departe de gazon timp de mai multe luni. El n-a jucat deloc în acest sezon, însă e în lotul ibericilor care va ajunge astăzi la Bucureşti. În sezonul trecut, vârful congolez a marcat nu mai puţin de 21 de goluri pentru Villarreal.

6 meciuriconsecutive fără înfrângere are Villarreal: 4 victorii şi două remize, ultimul eşec fiind cu Monaco, 0-1 în deplasare, în play-off-ul de Champions League

3e numărul echipelor din Primera care sunt neînvinse după 6 etape: Real Madrid, Atletico Madrid şi Villarreal

12 punctea făcut Villarreal în actualul campionat din Spania, la fel ca Atletico Madrid, primele fiind Real, 14 puncte şi Barcelona, 13

Villarreal, ultimele 5 deplasări în Europa League

  • Liverpool - Villarreal 3-0
  • Sparta Praga - Villarreal 2-4
  • Bayer Leverkusen - Villarreal 0-0
  • Napoli - Villarreal 1-1
  • Viktoria Plzen - Villarreal 3-3

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
fibra
fibra  •  28 Septembrie 2016, 14:00

Care 20,30? Meciul este la 20,00. Daca vor fi 5000 de spectatori,ar fi un record.

ortega
ortega  •  28 Septembrie 2016, 11:15

Și cu juniorii bat Magoșoaia ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ray51
ray51  •  28 Septembrie 2016, 10:48

Rusinos sa fii comparat cu Unirea Dealul Abrupt... Auzi, nu baga trupa de baza in meciul cu Steaua. MM cum reactionezi la 'nesimtirea' asta?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează