INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - UTRECHT 3-1

Viorel Păunescu: "Rezultatul va fi pozitiv şi cu Rapid, Steaua se schimbă în bine!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 noiembrie 2010 00:00

Preşedintele de onoare al Stelei, Viorel Păunescu, se aşteaptă la un rezultat pozitiv pentru roş-albaştri în derby-yl cu Rapid şi spune că lucrurile se vor schimba în Ghencea după victoria cu Utrecht.

" Steaua are nevoie de linişte, cred că după meciul de ieri lucrurile se vor schimba. Aştept o evoluţie pe măsura celei de ieri şi în derby-ul cu Rapid, cred că rezultatul va fi pozitiv şi acolo.

Mi-a plăcut Bicfalvi, a jucat exact, a fost agresiv şi intrarea lui în teren s-a văzut. Lăcătuş are un lot bun la dispoziţie, are de unde să îi aleagă pe jucătorii cei mai buni pentru primul 11.

Nu toţi jucătorii aduşi de la Urziceni îi erau necesari Stelei, însă transferurile îşi vor arăta cu adevărat utilitatea abia în retur. Echipa va fi cu totul alta în partea a doua a campionatului", a spus Viorel Păunescu la sportro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
ombladon
ombladon  •  05 Noiembrie 2010, 17:57

pt stelisti, un rezultat pozitiv, ar fi sa plece infrante, la un un scor nu mai mare de 2-0 :)))), oricum va faceti iluzii, 5-1 !

criselly99
criselly99  •  05 Noiembrie 2010, 17:09

cred ca un egal in campionat si victorie in cupa va face Rapiduletul! Eu unu as fi multumit. Mi-as dori victorii in ambele manse insa e greu intr-un timp asa de scurt dar nu si imposibil. 1-1 campionat ,3-1 in cupa. FZR

crystyanbet
crystyanbet  •  05 Noiembrie 2010, 12:55

steua poate sa bata doar la comisii ca pe teren niciodata,mai ales in giulesti

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close