INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  PETROLUL

Vîrf de la Manchester United! » Dinamo Zagreb a transferat un atacant din Anglia înainte de meciurile cu Petrolul

Articol de - Publicat miercuri, 20 august 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 20 august 2014 02:00

Dinamo Zagreb l-a împrumutat pe atacantul Angelo Henriquez de la Manchester United şi l-a trecut pe lista UEFA pentru "dubla" cu Petrolul.

Lucrurile tind să devină din ce în ce mai complicate pentru trupa lui Răzvan Lucescu. O echipă deja solidă, Dinamo Zagreb a mai adus un jucător extrem de important în aceste zile.

Croaţii au ajuns la un acord cu giganţii de la Manchester United pentru împrumutul pe un sezon al chilianului Angelor Henriquez. Atacantul de 20 de ani este văzut ca o mare speranţă a fotbalului din ţara sa şi a fost cumpărat de United în urmă cu două sezoane, pe cînd avea doar 18 ani, contra a 5,5 milioane de euro!

Henriquez nu s-a ridicat la nivelul aşteptat de conducerea "diavolilor" şi nu a apucat să debuteze în Premier League pentru trupa din Manchester.

Sud-americanul a fost împrumutat la Wigan şi Real Zaragoza. Cel mai bine s-a simţit în Spania, unde în 25 de meciuri a reuşit să marcheze de şase ori, în sezonul trecut.

Jucătorul care mai are contract cu trupa lui Louis van Gaal pînă în 2016 a fost cedat la Dinamo Zagreb zilele trecute, împrumut pe un an, cu posibilitate de cumpărare în vara lui 2015, dacă puştiul născut la Santiago de Chile va da randament.

Henriquez a debutat deja în tricoul lui Dinamo în victoria de vineri împotriva celor de la Split, 1-0. Atacantul a intrat cu 17 minute înaintea fluierului de final, însă nu a reuşit să se facă remarcat.

2,8 milioane de euro este cota chilianului conform transfermarkt.de

"Sînt bucuros de venirea mea la Dinamo, unde vreau să fac lucruri bune. Sînt foarte motivat şi vreau să demonstrez ce pot. Cred că la Zagreb este locul potrivit unde pot face aceste lucruri" ( Angelo Henriquez)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează