INTERNATIONAL  »  FINALA EUROPA LEAGUE 2012  »  ATLETICO MADRID - ATHLETIC BILBAO, ASTĂZI, ORA 21:45, NAŢIONAL ARENA, ÎN DIRECT PE PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Consilierul bişniţar » Petre Ilie a vrut să vîndă un bilet la finală cu 800 de euro

Momentul în care consilierul încerca să vîndă biletul la negru
Momentul în care consilierul încerca să vîndă biletul la negru

Articol de - Publicat miercuri, 09 mai 2012 00:00 / Actualizat marti, 08 mai 2012 23:22

Specula cu bilete la finala Europa League 2012 a ajuns la nivel înalt. Realitatea TV l-a filmat, ieri, cu camera ascunsă pe un consilier general din cadrul Primăriei Capitalei în timp ce negocia vînzarea la suprapreţ a unui bilet VIP.

În capcana jurnaliştilor a căzut consilierul PDL Petre Ilie (52 de ani), care anunţase pe Internet că-şi vinde tichetul cu 800 de euro.

Pentru a fi credibil la întîlnirea cu potenţialii clienţi, omul şi-a dezvăluit identitatea: "Sînt persoană publică, sînt consilier general. Pentru că noi, Consiliul General, am construit Arena Naţională. Şi de acolo am biletul".

ALTE ŞTIRI DESPRE FINALĂ:

Javi Martinez, titular la Euro!
Sfîrşit de sezon extraordinar pentru Javi Martinez. După finala de azi cu Atletico, mijlocaşul de 23 de ani a aflat că va fi titular la Euro 2012, unde ar juca fundaş central, cum a fost reprofilat de Bielsa la Bilbao. Javi Martinez profită de accidentarea lui Puyol, ce va fi operat la genunchi şi va rata turneul final cu "naţionala" Spaniei.

Transmisie cu 35 de camere
Meciul va fi filmat cu 35 de camere care acoperă 40 de unghiuri. Dintre acestea, 5 slowmotion, 2 ultraslowmotion, una spidercam deasupra terenului şi una ce transmite imagini din elicopter. Sînt acreditaţi pe Naţional Arena 250 de reporteri, 120 de fotografi şi 64 de comentatori radio şi TV. Se estimează că finala va fi urmărită de 50 de milioane de telespectatori.

24 km în 48 de minute
Ieri au aterizat pe aeroportul Henri Coandă 9 chartere cu suporteri spanioli, 8 cu fanii lui Bilbao şi unu cu cei ai lui Atletico Madrid. Zeci de autocare închiriate de agenţiile de voiaj i-au preluat pentru a-i duce la hotel. Gazeta a urmărit un autocar care a dus de la Otopeni la Rin Grand Hotel 200 de suporteri. Tot drumul, 24 de kilometri, a fost făcut în 48 de minute. O medie bună, de 30 de km/oră, deşi nu au existat culoare speciale şi nici antemergător. (Marius Mărgărit)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
fatza_rapidist
fatza_rapidist  •  09 Mai 2012, 17:30

suntem mai catolici decat papa, ce a facut asa mare lucru ?????a avut un bilet, nu a vrut sa mearga la meci si il vinde, unde e problema????? ca a cerut 800 de euro?????poi a fost prost ca azi poate lua 1500. nu stim numa sa ne batjocorim si sa iscam scandaluri inclusiv acolo unde nu exista. bravo nene , nu ai gresit cu nimic.

rexrapidistul
rexrapidistul  •  09 Mai 2012, 13:36

Aceasta nulitate este specifica gastii din care provine, specialista in hotie, marlanie, santaje si bisnitarie, de aceea romanii v-a deratiza tara cu ocazia alegerilor. JOS CIUMA PORTOCALIE in frunte cu tartorul lor.

hofer
hofer  •  09 Mai 2012, 13:30

Eu as face cu politicieni de astazi cum a facut Motoc cu Boierii! Sti cum Consiliere .................?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează