INTERNATIONAL  »  FINALA EUROPA LEAGUE 2012  »  ATLETICO MADRID - ATHLETIC BILBAO 3-0

Povestea fetiţei care l-a ”topit” pe Falcao la Europa League: ”M-am rugat la Dumnezeu să fiu lîngă el”

Andreea a ţinut să îi transmită un mesaj special lui Falcao +2   FOTO
Andreea a ţinut să îi transmită un mesaj special lui Falcao

Articol de - Publicat luni, 14 mai 2012 00:00 / Actualizat luni, 25 martie 2013 14:15

Se numeşte Andreea, are 7 ani şi este elevă în clasa I. Puştoaica a povestit pentru GSP cum l-a emoţionat pe golgeterul lui Atletico şi i-a transmis lui ”El Tigre” un mesaj din tot sufletul: ”Îţi doresc sănătate şi multe goluri!”

E uşor de recunoscut. Micuţa vedetă apare la întîlnirea cu echipa Gazetei, în parcul din Mogoşoaia, cu aceeaşi coafură afro pe care a avut-o şi la finala istorică de pe Naţional Arena, cînd l-a însoţit pe Falcao la ieşirea echipelor pe teren. Se prezintă timid. Tatăl are o dorinţă: "Scrieţi doar Andreea!".

Puştoaica de 7 ani aflase din Gazeta de vineri ce povestise idolul ei pe twitter: "Fetiţa care a mers cu mine de mînă înaintea finalei mi-a zis să batem palma şi apoi m-a luat în braţe. A fost impresionant. Cred că m-am emoţionat mai mult ca ea. Trebuia să înceapă meciul, fetiţa era aşteptată la margine, dar ea nu mai voia să plece. Absolut divină!".

"Falcao e om bun"
Andreea nu prea are chef de interviuri, vrea la joacă. A povestit totuşi lucruri interesante din culisele întîlniri sale cu Falcao: "Cu cinci ore înaintea meciului nu ştiam cu ce jucător vom ieşi pe teren. Toţi copiii voiau cu Falcao. Şi eu la fel. Mi-am amintit însă ce ne-a spus doamna de Religie şi am început să mă rog la Dumnezeu să-mi îndeplinească dorinţa. Şi mi-a îndeplinit-o!".

Fetiţa din clasa I explică momentele care l-au "topit" pe Falcao: "Eram puţin emoţionată de atmosfera din tribune, dar m-am liniştit cînd Falcao m-a luat de mînuţă. Mi-am dat seama că e om bun şi de aceea am simţit nevoia să bat palma cu el şi să-l strîng în braţe. Cînd am ajuns la vestiare m-am rugat pentru el să dea gol şi Atletico Madrid să cîştige. M-am bucurat enorm la final". În final, un mesaj pentru Falcao scris pe Gazeta de după finală: "Îţi doresc sănătate şi multe goluri! Cu drag, Andreea".

A dat probe la fotbal
Andreea practică tenisul de cîmp la Pro Rapid. Pentru a ajunge însă printre cei 22 de copii care au escortat jucătorii la finala Europa League a făcut şi cîteva antrenamente de fotbal cu tatăl ei. Selecţia a constat în trei probe de aptitudini: şut la poartă, jaloane şi jonglerii cu mingea. "M-am descurcat. N-am dat gol, dar n-am tras rău".

"Am plîns cînd am auzit că Falcao a vorbit despre mine. La sfîrşitul finalei am vrut să merg la el să-i cer tricoul, dar, din păcate, n-am ajuns" (Andreea)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
flo_ax
flo_ax  •  14 Mai 2012, 19:17

ce copil frumos...imi mai sterge lehamitea care o am despre personajele care apar periodic in ziarul asta de sport

djakri
djakri  •  14 Mai 2012, 15:01

falcao a spus intr-un interviu ca a asteptat-o sa-i dea tricoul, sau k vrosia sa il dea dupa meci nu mai stiu sigur

st3ph3nz
st3ph3nz  •  14 Mai 2012, 03:50
Postat de cordos_eu pe 14 Mai 2012, 01:38

foarte frumos articol. mai bine ati lua legatura cu Falcao sa-i trimita un tricou semnat

crezi tu ca sunt in stare obositii astia sa ii faca o bucurie fetitei ?:)ar fi frumos...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează