INTERNATIONAL  »  FINALA EUROPA LEAGUE 2012  »  FINALA EUROPA LEAGUE / ATLETICO - BILBAO 3-0

Voluntarii români lăudaţi de UEFA: "Cei mai buni din ultimele 10 finale"

UEFA a organizat o petrecere pentru voluntarii care au participat la finala Europa League de la Bucureşti +10   FOTO
UEFA a organizat o petrecere pentru voluntarii care au participat la finala Europa League de la Bucureşti

Articol de - Publicat vineri, 11 mai 2012 00:00 / Actualizat vineri, 11 mai 2012 18:40

UEFA nu i-a uitat pe voluntarii români care au contribuit la buna organziare a finalei Europa League 2012 şi a organizat ieri după-amiază, la Naţional Arena, o petrecere specială pentru aceştia.

Prin vocea ambasadorului finalei, Miodrag Belodedici, forul fotbalistic european i-a declarat pe români cei mai buni voluntari care au participat la ultimele 10 finale Europa League.

Oamenii nevăzuţi din spatele cortinei finalei au fost răsplătiţi cu diplome de merit, materiale promoţionale cu însemnele UEFA şi Europa League, plus diferite cadouri: ceasuri, mingi, tricouri, veste ale fotografilor. Plus cu posibilitatea de a se fotografia cu replica Europa League.

Doi voluntari au cîştigat la tombolă cîte o minge originală şi cîte un tricou de la Atletico Madrid şi Athletic Bilbao, cu semnăturile tuturor fotbaliştilor.

Voluntarii au avut parte şi de o altă surpriză emoţionantă din partea UEFA: pe cubul electronic al stadionului a fost proiectat unui montaj video şi peste 200 de instantanee surprinse în timpul activităţilor prestate de voluntari.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
ami22mada
ami22mada  •  16 Mai 2012, 18:24
Postat de alexone19 pe 11 Mai 2012, 21:05

Ce voluntari visati ma astia ... eu si colegi de la mine din facultate am fost si nu am vazut fetzele astea DELOC si nici coordonatorii nostri nu sunt nimeni nu stia nimic de asta poate astia au maturat pe jos pt cadourile alea si noi ne-am antrenat pe calduri insuportabile + taieturi pe degete de la pancarde. ASTA E PUSCARIE !

domnu alex one, lasa invidia asta deoparte ;) daca tu nu ai fost ales sa participi sau nu ai vazut anuntul de pe site-ul frf la timp e vina ta ;) stii tu cum e aia cu vulpea si strugurii :)) sa stii ca nici nu am maturat pe jos, nici nu am stat in genunchi pentru ce ni s-a dat. am fost un colectiv unit de 112 voluntari si am ajutat la organizarea finalei, am stat si am muncit cot la cot cu cei de la uefa si ceea ce am primit a fost in semn de recunostinta pentru treaba buna pe care am facut-o. puscarie chiar nu a fost deloc sa stii, daca ai fost la meci pe bune atunci cu siguranta ne vedeai pe acolo in puncte cheie, imbracati in tricouri rosii ;)

manon
manon  •  12 Mai 2012, 10:23

CINSTE LOR!!!

mieusa
mieusa  •  11 Mai 2012, 22:22

Asta e adevarata fata a Romaniei si romanilor ! Bravo lor si noua...!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează