INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LUDOGOREŢ - REAL MADRID, AZI, 21:45, DIGISPORT 1, DOLCESPORT 1

2-2 cu Ronaldo! Patronul lui Cosmin Moţi crede că Ludogoreţ poate încurca Realul

Articol de - Publicat miercuri, 01 octombrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 30 septembrie 2014 22:08

Kiril Domuşciev le-a spus ziariştilor de la AS că a investit iniţial 25.000 de euro în club şi că a adoptat modelul spaniol pentru a ajunge să domine Bulgaria


A fost la cîteva secunde să producă marea surpriză a rundei inaugurale, la Liverpool, dar visează să-i pună piedică lui Real, după ce a oprit Steaua s-ajungă în grupele Ligii. Ludogoreţ chiar crede că nu va pierde la Sofia în faţa campioanei Europei. "Facem 2-2 cu Real", spune Kiril Domuşciev.

Patronul echipei lui Moţi explică de ce este optimist: "Va fi o sărbătoare şi un motiv de mîndrie să jucăm de la egal la egal cu granzii continentului. Mulţi din cei ce vor merge la stadion vor fi fericiţi dacă batem, dar şi egalul e bun contra «galacticilor»". Miliardarul bulgar le-a dezvăluit celor de la AS reţeta succesului echipei din Razgrad: "Am început din liga a doua, investind 25.000 de euro. Apoi, cînd am promovat în 2011, am băgat încă 250.000. Eu vreau să imităm modelul spaniol şi să-l extindem în Bulgaria. Eu stimulez performanţa, dar am şi dat amenzi după eşecul cu Levski". Moţi lucrează cu doi preparatori fizici spanioli, Javier Ramos şi Sergio Marty, anagaţi în februarie.


"Echipa e obosită şi ne axăm pe Ligă. Toate echipele din Bulgaria dau 150% contra noastră, e ca şi cum ar înfrunta Real sau Barcelona"
Kiril Domuşciev, patron Ludogoreţ

Atletico - Juventus (21:45, Digi 2, Dolce 2)
Reîntîlnire cu Godin
Înfruntarea campioanelor Spaniei şi Italiei de la Madrid propune diseară revederea lui Buffon cu "coşmarul" Godin. Fundaşul lui Atletico e ultimul care i-a marcat italianului la CM 2014, în meciul cu Uruguay (0-1). Evident, dintr-o fază fixă, specialitatea casei şi la formaţia lui Simeone. De la partida din 24 iunie, portarul de 36 de ani a pus lacăt, ajungînd la 638 de minute fără gol în Serie A.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează