INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CHELSEA - OLYMPIAKOS (IN TUR 0-0)

45 de milioane la rezerve!

Articol de - Publicat miercuri, 05 martie 2008 00:00

Şevcenko nu mai prinde nici lotul lui Chelsea. E căpitanul echipei B a londonezilor

Prietenia lui Andrei Şevcenko cu patronul clubului, Roman Abramovici, nu-l mai ajută în nici un fel pe atacantul ucrainean (foto). Cumpărat în 2006 de la Milan pentru 45 de milioane de euro, starul în vîrstă de 31 de ani, în conflict şi cu Mourinho, fostul manager, nu e nici pe placul lui Grant. Care nu s-a sfiit să-l trimită la echipa a doua! Şi ce umilinţă mai mare poate exista pentru Şevcenko decît să joace pe un stadion aproape gol, la Brentford, împotriva rezervelor lui Reading! În timp ce Lampard, Drogba şi Essien sînt pregătiţi de revanşa cu Olympiakos, în "optimile" Ligii Campionilor. Cine i-a fost esticului coleg luni seară? Necunoscuţii Cummings, Van Aanholt şi Younghusband (în traducere, "tînărul soţ")!

Grant i-a transmis totuşi antrenorului de la formaţia secundă să-i dea banderola de căpitan. N-a fost un motiv de bucurie pentru Şevcenko. Ucraineanul a jucat slab şi se gîndeşte tot mai mult la o întoarcere la Milan.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
 •  05 Martie 2008, 10:38

mari tampiti mai sunteti voi de vb asa de un jucator ca seva .. nici mourinho nu-l folosea prea mult dar grant asta il umileste. Cum poate un antrenor de kkt ca si grant sa trimita un jucator ca seva la echipa a 2 a . si pt fraieru ala care o scris ca chelsea e prea tare sa se uite putin la performantele din campionat si din champions league unde chelsea e inexistenta

 •  05 Martie 2008, 10:09

sheva!!!! ce ai fost shi ce ai ajuns !!!

 •  05 Martie 2008, 09:52

Sheva? Pa! Mergi la buneii tai de la milano. Chelsea e CLAR prea tare pentru tine.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează