INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  UNIREA URZICENI - ZENIT ST. PETERSBURG 0-0

8.000 de fani au încurajat Unirea pe Ghencea » Puţini, dar calzi

Articol de , - Publicat miercuri, 28 iulie 2010 00:00

Ialomiţenii n-au mai repetat aseară reţeta de succes a meciurilor din grupele Champions League, dar suporterii prezenţi au încercat din răsputeri să pună presiune pe Zenit.

Campioana audienţelor din sezonul precedent a trecut oarecum în anonimat. Unirea nu a mai beneficiat aseară de spectatorii care încurajau frenetic formaţia înfiată de Ghencea. Asta cu toate că "echipa tuturor românilor", cum se laudă şefii clubului, a obţinut cele mai multe puncte în grupele Ligii, cu toate că adversarul a cîştigat Cupa UEFA în 2008, iar Spalletti are destule vedete la dispoziţie: portughezii Danny şi Meira, dar şi autohtonii Malafeev, Kerjakov, Zîrianov sau Bîstrov.

Doar 8.000 de suporteri, dintre care 75 ai Zenitului, foarte activi, au ţinut să vadă partida de pe arenă. În zadar au încercat fotbaliştii vicecampioanei să-i facă pe bucureşteni şi pe propriii fani să vină la stadion. Galamaz chiar a făcut o declaraţie de dragoste adresată susţinătorilor Stelei: "Unirea a fost întotdeauna acasă pe Ghencea!".

Şi la megafoane s-au făcut apeluri repetate pentru o încurajare furtunoasă, însă lumea a părut că a venit mai degrabă ca la teatru, decît ca la un meci decisiv al echipei lui Levy. Totuşi, numele românilor au fost primite cu aplauze călduroase de spectatori, foştii jucători ai Stelei, Petre Marin, Paraschiv, Neaga şi Bordeanu, fiind cei mai susţinuţi.

Asistenţa Unirii Urziceni în sezonul trecut

Adversar    Spectatori    Competiţie
Glasgow Rangers (1-1)    15.000    grupele Champions League
Stuttgart (1-1)    15.000    grupele Champions League
Sevilla (1-0)    15.000    grupele Champions League
Liverpool (1-3)    23.000    "16"-imile Europa League

2.900 a fost media de spectatori a ialomiţenilor la meciurile de pe teren propriu din Liga 1, în sezonul trecut

S-au trezit tîrziu
La ora startului partidei, aproximativ 3.000 de microbişti erau la casele de bilete. Ei nu-şi procuraseră tichetele de acces, aşa că au luat cu asalt casele. Fanii au intrat în mai multe etape în tribune, pînă prin minutul 15.

Şumudică, spion în Ghencea
Antrenorul Rapidului, Marius Şumudică, a venit aseară la meci, însoţit de Bogdan Andone, şi a stat la tribuna 0. Giuleşteanul a spionat jocul Urziceniului, adversarul din week-end al celor din Grant. Şumi s-a salutat cordial cu cîţiva spectatori de la meci.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
flafy
flafy  •  28 Iulie 2010, 14:33

poi cred ca de la Urziceni nu au venit mai mult de 3000 de fani restu au fost fani neutrii

daniserbanx
daniserbanx  •  28 Iulie 2010, 10:18

a fost cam trista galeria.....dominau rusnacii fondul sonor...oricum am fost un grup de rapidisti si am sustinut cat am putut unirea...sper sa dea un gol in deplasare

sibelius
sibelius  •  28 Iulie 2010, 09:49

Ati avut bani sa va cumparati bilete sau banii se dau doar pentru scandaluri intre patroni? :))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează