INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - PARTIZAN 1-1

A greșit Cojocaru la gol? "Un portar cu experiență ar fi închis mai bine unghiul! Nu împinge în picioare"

Articol de GSP - Publicat joi, 30 iulie 2015 14:07

Dumitru "Ţeţe" Moraru, fost mare portar al Stelei, a vorbit despre Valentin Cojocaru şi evoluţia acestuia din meciul cu Partizan, 1-1, din turul III al preliminariilor UEFA Champions League.

"La meciurile din Liga 1, Cojocaru se descurcă, dar este greu ca la vîrsta lui să joci în Liga Campionilor. El nu are experienţă.

Eu zic că nu i se poate reproşa nimic la golul lui Partizan, dar un portar cu experienţă ar fi închis mai bine unghiul. Dacă vă uitaţi, el pleacă şi se aruncă de pe picioare. El nu împinge în picioare pentru a mai cîştiga 20-25 de centimetri.

Nu cred că în Liga 1 este un portar care să aibă valoare să joace în UEFA Champions League", a spus Moraru la DolceSport.

6a fost nota pe care Cojocaru a primit-o din partea Gazetei Sporturilor 

Golul celor de la Partizan a fost marcat de fundaşul stînga Vulicevici, cu un şut în diagonală, la colţul lung, de la 14 metri.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (44)
xnread
xnread  •  30 Iulie 2015, 17:42
Postat de jim_raynor pe 30 Iulie 2015, 17:24

a jucat si la clubul din ghencea perioada1974-1978

...stiu insa cele mai mari performante atat nationale (cupe, titluri, selectii in cadrul primei reprezentative) cat si europene culminand cu semifinala impotriva ,,rosilor" lui Grobbelaar, Lee si Rush le-a cunoscut cu ,,plaiesii" :)

jim_raynor
jim_raynor  •  30 Iulie 2015, 17:24
Postat de xnread pe 30 Iulie 2015, 17:03

..binenteles ca a avut de a face cu plasamentul portarului dar acum e tarziu pentru corectii..:)O mentiune pentru d-na/dl jurnalist(a):Dl ,,Tete" Moraru e o fosta glorie a celor din Stefan cel Mare si confidentul d-lui vitezist Lacatus in suprafata de pedeapsa:)

a jucat si la clubul din ghencea perioada1974-1978

bdgeorge
bdgeorge  •  30 Iulie 2015, 17:08
Postat de crimson.veritas pe 30 Iulie 2015, 16:58

Nu era minge imparabila ... dar ... mare parte din fandomul stelist-gsp-ist ... a fost educat in ultimii ani ... ca poarta Stelei ... sa fie aparata de un portar mediocru ... Tatarusanu ... care nu scotea nimic decat ce era banal ... si mai si gafa ... un portar de ... duzina ... care scoate decat ce era foarte usor de scos! Cand l-au vazut pe Arlauskis ... s-au inchinat la el ca un erou ... un acident ... un miracol ... desi prestatile / paradele acestuia ... sunt ceva banal pentru o echipe de CLGS / ELGS ... acum ca s-a revenit la un portar banal ... nu vad mare chestie in asta ... ca sunt obisnuiti cu ... mediocritatea in poarata Stelei! Cojocaru fata de Tatarusanu ... poate in schimb sa creasca ... ca si GK skill ... dar nu este un portar ... care sa nu aibe concurenta pe post ... nici vorba ... Steaua trebuie sa mai aduca un portar ... care sa apere alternativ cu Cojocaru ... si de preferinta cu mai multa experienta (dar care sa nu monopolizeze poarta Stelei ... trebuie sa i se dea meciuri si lui Cojocaru ... ca sa vedem daca are si potential de a creste)! Din momentul in care Tatarusanu a fost lasat liber in poarta Stelei ... practic s-a ales praful si de acel compartiment al Stelei ... dar si de Tatarusanu ... care nu a mai crescut absolu nimic ... fie ca n-a mai puytut ... fie ca s-a complacut cu pozitia de titular batuta in cuie! Nu vreau sa vad alta calamitate ... gent Tatarusanu ... inca cativa ani de acum incolo! Vad ca pe langa asta ... si fandomul se complace!

Specialistule,inteligentule,geniule,...un mare portar de fapt nu mare URIAS unul dintre cei mai buni care au aparat vreodata in lume Dino Zoff spunea ca un portar mare este cel care apara ce este de aparat,mingiile parabiel nu cele imposibie..de aia Tatarusanu a ajuns in Italia(dupa 2 ani de monitorizare) unde nu trebuie sa faci minuni si sa primesti goluri parabile ..trebuie doar sa-ti faci treaba ta sa nu iei gol pe scurt,sa stii sa asezi un zid...in Anglia e altfel de aia un portar mediocru precum Hart (care da face minuni in unele meciuri) dar ia goluri total aiurea pe scurt ,printre maini, e mare vedeta..uita-te la meciurile lui City trebuie mereu sa marcheze minimum 2 goluri ca sigur incaseaza Hart ceva si nu conteaza echipa...asa ca lasa-ne cu pro..stiile tale ca nu te pricepi

Vezi toate comentariile (44)
Comentează