INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  “OPTIMI”, TUR / ŢSKA - ŞAHTIOR 1-0

A greşit Răzvan Raţ

Răzvan Raţ
Răzvan Raţ

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 martie 2009 00:00

Fundaşul român Răzvan Raţ l-a faultat pe sîrbul  Milos Krasici la penaltyul din care au marcat cei de la ŢSKA Moscova


Răzvan Raţ a comis-o. Era minutul 49 al partidei de pe "Lujniki". Depăşit de Milos Krasici, mijlocaşul sîrb cu care va da ochii şi pe 28 martie în preliminariile CM 2010, apărătorul român l-a faultat absurd :s la marginea careului, lateral stînga, iar "centralul" italian Nicola Rizzoli nu a ezitat. Penalty, fructificat de Vagner Love. A rămas singurul gol, suficient însă ca ŢSKA Moscova să cîştige turul cu Şahtior (1-0) şi să aibă prima şansă de trecere în "sferturile" Cupei UEFA.

Gestul lui Raţ produce dezamăgire cu atît mai mult cu cît trupa lui Mircea Lucescu nu s-a comportat deloc rău. A jucat curajos, a şutat cu tupeu, şi-a ţinut la distanţă adversarii, foarte rar primejdioşi. Şi înainte de a lua golul, şi, mai ales, după, cînd ex-rapidistul, asumîndu-şi parcă eroarea, a căutat să se revanşeze cu cîteva centrări în careul mic, nefinalizate.:(

Verdictul se va da totuşi în Ucraina. Acolo unde, tot aseară, duelul local dintre Dinamo Kiev (Ghioane intrat în minutul 91, Cernat rezervă) şi Metalist Harkov s-a terminat 1-0.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
 •  13 Martie 2009, 10:48

N-am inteles ce cauta un articol despre echipa antrenata de mucea in categoria 'Liga Campionilor'??! Au zburat deja de acolo, eliminati de o echipa care a luat 12 (douasprezece) goluri in ultimele doua meciuri europene.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează